website stat

Camere pentru tineri, mobilate integral

Dacă urmează să aveți copii, se pune problema mobilării unor camere speciale pentru ei. Camere în care să fie înconjurați de jucării, de plapume cu desene animate, de pereți colorați frumos, care să vă facă atât pe voi, cât mai ales pe ei, fericiți și bucuroși tot timpul. Mă rog, motivul vostru principal de fericire s-ar putea să fie că rămâneți singuri în cameră și vă bucurați de ceva intimitate, că doar n-o să doarmă copilul cu voi și la 5 sau 10 ani, în fiecare zi, sau mai corect zis în fiecare noapte. Ei bine, dacă dispuneți de banii necesari mobilării unei astfel de camere și nu vreți să vă complicați cumpărând mobilă pe bucăți, puteți alege mobila camera tineret pe Unican, unde luați totul la pachet.

camera tineret Albert

Ideea mi se pare destul de mișto. Pentru că într-adevăr, astăzi poate găsești o chestie faină, cum ar fi un birou drăguț pentru copil, sau pentru adolescent, de ce nu, dar parcă nu se potrivește cu peretele sau covorul. Sau se potrivește, dar peste o lună găsești un dulap frumos, care nu se mai asortează cu biroul. Chiar zilele trecute Cetin dădea pe gratis unui comentator de pe blog, ales random, un scaun ergonomic mișto, cu sigla Facebook pe el, din exact acest motiv, că soția lui a decis că nu cadrează deloc cu ambianța. Și cum e mai ieftin să schimbi mobila decât să schimbi soția...

camera tineret Aaron

Ziceam că am văzut asta pe unican.ro. Prețul merge cam de la 10.000 de lei în sus. De banii ăștia înțeleg că obții o cameră tineret la comandă, cu tot ce implică ea: pat, dulap, masă, scaun, tapet, perdele, corpuri de iluminat, cățel, pisică și purcel. Toate asortate, toate gândite pe un anumit model. Vrei să ai o cameră pentru cel mic ca-n filmele americane? Intră pe Unican. Vrei să economisești niște bani, cumpărând mobilă la comandă? Cere-le o ofertă și fă un calcul, poate ieși mai ieftin, pentru că dacă te apuci să aduni totul separat, riști să te prinzi cu mâinile de păr.

camera tineret Alexander

De transportat ți le aduc ei acasă. Nu știu dacă te ajută și cu montatul, ar fi unul din lucrurile pe care i-aș întrebat dacă mi-aș comanda o astfel de mobilă. În rest, camerele arată ca in imaginile de mai sus. Adică super.

0 comentarii