website stat

Și casele au nevoie de interfoane

Locuiești la casă sau la vilă și te-ai gândit să-ți instalezi un interfon la poartă? În acest caz te invit să dai o raită pe electrainstal.ro, unde vei găsi interfon pentru case, de mai multe tipuri, în sistem digital duplex. Comanda poate fi făcută direct de pe site și este livrată prin curier rapid oriunde pe teritoriul țării, inclusiv cu plata ramburs.

poartă cu interfon

Când auzi de interfon, te gândești de obicei că acesta e menit să păzeazcă ușile blocurilor din orașe, astfel încât expresia de interfoane pentru case poate să te facă să ridici o sprânceană. Totuși, dacă o să cauți cu atenție pe net, vei găsi o gamă largă de interfoane pentru orice tip de locuință. Aici sunt incluse vilele, ale căror proprietari vor aprecia faptul că aud de la etaj când cineva le sună la intrare, dar și casele mici. De exemplu, cele de la țară. De ce? Pentru că este mult mai comod (și presupun că mai ieftin în același timp) să ai o poartă dotată cu o yală solidă și cu un interfon decât să te bazezi pe metoda clasică, tradițională, de a-l angaja pe post de paznic pe Grivei. :)

Pe site-ul Electra Instal vei găsi și un calculator, care îți arată prețul exact pentru produsul selectat. Deoarece am uitat să precizez că există mai multe tipuri de interfoane pe care le poți instala la poarta ta. Ca de exemplu cu tastatură iluminată, suprafață securizată, protecție antifurt. Unele au funcții smart ca deschidere automată a porții, acces prin RFID, reglaj volum audio, comenzi auxiliare (deschiderea ușii de la garaj) etc. Și pentru că vorbeam de securitate, poți cumpăra și yale electromagnetice inteligente, la pachet. Apoi, mai contează județul unde locuiești, dacă vrei sau nu să instalezi un amortizor și să-ți asiguri ușa din spate. În funcție de aceste considerente și de altele, prețul poate varia, iar tu poți alege cea mai bună soluție.

De altfel, scriam zilele trecute pe SunLog că Electra Instal comercializează și interfoane video. Așadar, o gamă bogată de produse, care sunt promovate la prețuri pentru toate buzunarele și ca având cel mai bun raport preț/calitate. Un motiv în plus ca să le treci pragul virtual și să le consulți oferta.

0 comentarii