website stat

Opt motive pentru a-ți cumpăra un fotoliu de masaj

Komoder.ro aduce pe piața din România o serie de fotolii de masaj cu efect terapeutic, produse de nume cunoscute pe plan mondial. Dar de ce ai da banii pe un astfel de fotoliu? Iată mai jos 8 posibile motive:


fotoliu cu masaj

1. Pentru că vei beneficia de ședințe de masaj gratuite, în propria ta locuință, la orice oră din zi și din noapte dorești! În plus, vei putea testa diverse programe de masaj, mai lungi sau mai scurte, alegând cele care îți plac mai mult cu o simplă apăsare de buton!

2. Pentru că aceste masaje au și acțiune terapeutică. Mai ales astăzi, când mulți dintre noi trăim preponderent sedentar, locuind la orașe, având un job care implică șezutul pe scaun 8-10 ore pe zi și apoi ajungând acasă unde din nou stăm pe scaun cea mai mare parte a timpului, de ce să nu corectăm eventualele malformații sau probleme ale coloanei, printr-o poziție corectă, și de ce să nu ne destindem musculatura și să ne îmbunătățim circulația, dacă putem face lucrul acesta?

3. Pentru că economisești bani! Da, fotoliile de masaj sunt scumpe, dar având în vedere rolul lor fizioterapeutic și deci efectul de menținere și ameliorare a sănătății, vei economisi cu ele o mulțime de bani pe care altfel, de la o anumită vârstă, urmează să-i dai pe controale medicale și diverse tratamente alopate!

4. Vei deveni clientul unei firme de prestigiu! Fotoliile vândute de Komoder sunt produsele unor mărci de renume în domeniu, ca iRest sau INADA. Măcar aici ești sigur că nu cumperi ceva de calitate inferioară, având în vedere că nu oricine poate produce astfel de fotolii.

5. Te vei putea lăuda pe Facebook și în offline cu ce fotoliu ai tu! Pentru că nu oricine are posibilitatea de a-și cumpăra așa ceva. Iată, Cabral a incercat fotoliile Komoder, pe care tu le ai în sufragerie sau în dormitor! :)

6. Un fotoliu cu masaj îți va armoniza relația de cuplu! Te-ai săturat ca soția să se plângă că o doare spatele de cât se apleacă să-ți curețe cartofi și să-ți facă de mâncare, sau să îți întindă hainele spălate? Oferă-i posibilitatea să se relaxeze într-un astfel de fotoliu, și nu numai că vei scăpa de gura ei, dar îți va fi și recunoscătoare pentru că este tratată ca o regină! :)

7. Îți vei lărgi orizontul cunoașterii și al experienței directe! Mulți dintre noi trecem prin viață având doar o experiență limitată, pe care nu ne-o extindem decât foarte rar și cu foarte puțin. Totuși, dacă ai resursele financiare necesare, nu merită oare să încerci cât mai multe lucruri, trăind o viață cât mai plină din toate punctele de vedere?

8. Vei putea viziona un film în condiții excelenete! Beneficiind, pe lângă popcorn, de un masaj profund și special, care îți va elimina stresul și îți va facilita o receptivitate și atenție mărită, făcându-te să trăști experiența vizionării acelui film într-un mod superior, inedit!

Iată opt motive pentru care ți-ai putea cumpăra un fotoliu cu funcții de masaj. Dacă mai găsești și tu, ești invitat să le adaugi în comentarii!

0 comentarii