website stat

Canapeaua cu final neașteptat

Tocmai i se terminase programul de lucru. Verifică ultimul mail trimis șefului după care își strânse toate actele în dosare și le puse în dulap. Făcu ordine pe birou, aruncă ciornele la coș și se pregăti să iasă. Înainte să plece, deschise browserul și aruncă un ochi peste pagina cu canapele de sugraferie pe care i-o arătase soția în ziua precedentă. Canapeaua lor se stricase și se gândeau să achiziționeze una nouă. Își imagină cât de frumos ar arăta sufrageria lor cu una din canapelele de pe site. Canapele moderne în toate culorile, canapele cu fotolii, canapele de colț, canapele din stofă...


canapea - colțar extensibil acaju

Se ridică, închise calculatorul și luă un taxi - mașina lui era în service. Ajunse acasă; era singur, soția încă nu venise de la job. De fapt, știa că azi are o zi mai lungă. Mâncă rapid și nu apucă bine să se ridice de la masă, când cineva sună la interfon. „Bună ziua, v-am adus canapeaua! Ne deschideți vă rog?” - îl interpelă o voce feminină. Spre surpriza lui, în apartament intrară doi tipi solizi, purtând o canapea exact ca cele văzute de el pe acaju.ro, și o fată tânără, care avea niște hârtii. „Cine a comandat-o?” întrebă el. „Soția dvs, ieri!”, îi răspunse fata. Bărbații instalară canapeaua în locul celei vechi, după care ieșiră. Tipa rămase să încaseze banii și să-i predea garanția.

„Deci, cum vi se pare?” îl întrebă ea după ce-i dădu chitanța. „Păi, destul de ieftină, elegantă și foarte comodă! În plus, mi-ați adus-o a doua zi și mi-ați și montat-o!” zise el, așezându-se pe canapea. Fata veni mai aproape și se puse lângă el. „Da, dorim ca fiecare client să fie mulțumit de noi!”. În timpul ăsta își lăsă o mână pe piciorul lui și începu să-l mângâie. „Ce faceți?” zise el surprins de gestul neașteptat al fetei. „Păi, avem 30 de minute pauză, băieții s-au dus să-și cumpere ceva de mâncare și mă gândeam că poate doriți să testăm împreună această foarte comodă și elegantă canapea...”, îi răspunse ea, surâzând.

A înghițit în sec, în timp ce tipa continua să-l mângâie cu o mână iar cu cealaltă să-și descheie nasturii cămășii. Ar fi vrut să se ridice, dar parcă ceva îl ținea lipit de canapea. În minte începură să i se deruleze diverse scenarii, cu soția lui care îi prinde pe amândoi acolo. Vru să zică ceva, dar fata îi puse un deget pe buze. În scurt timp, sutienul căzu și el. Începu să îl sărute pasional, când, deodată, cineva bătu la ușă.

Speriat și buimac, ridică capul de la birou. În ușă era colegul lui, Alex: „Mai stai sau te duc acasă? Parcă ai zis că mașina ți-e la reparat. Ce faci, ai adormit cu capul pe birou, uitându-te la canapele?”

0 comentarii