website stat

Evoluția costumelor de baie pentru femei de-a lungul timpului

Se anunță o vară toridă așa că mulți se pregătesc deja pentru un concediu la mare, planificându-și timpul liber și cumpărându-și hainele necesare. Piesa de rezistență în domeniul vestimentar o constituie, probabil, costumele de plajă și baie, pe care multe femei și le cumpără anual, în acord cu evoluția propriei siluete și tendințele modei. Niște costume de baie alese în mod inspirat îți pot pune în valoare calitățile fizice și pot ascunde cu succes eventualele mici defecte, făcându-te încrezătoare în tine și în corpul tău.



Am văzut mai devreme un videoclip cu evoluția modei pe segmentul hainelor de plajă pentru femei, publicat de BuzzFeedVideo. Conform acestuia, în 1920 nu era neobișnuit să porți ciorapi lungi cu care să te expui la soare. Costumația era, evident, în acord cu gusturile epocii, acoperind o mare parte din corp, reflexie a unei societăți destul de pudice. Acest lucru s-a menținut vreme îndelungată. Astfel, deși în 1946 au apărut deja bikinii (și deci costumele de baie în două piese), aceștia erau relativ mari, acoperind chiar și buricul. Abia prin anii '60 hainele au început să-și micșoreze volumul, iar în anii '70 avem deja modelele pe care le știm de la televizor, din filme și seriale mai vechi, ca Sfântul.

sutien negru

Internetul a schimbat și continuă să schimbe fața comerțului, așa că astăzi, dacă doriți să vă cumpărați niște costume de baie frumoase și în ton cu ultimele trenduri fashion, puteți intra pe site-ul Answear.ro, un magazin online cu haine pentru femei, copii și bărbați. Nu mai este nevoie să bateți drumul până la magazinul din colțul străzii, putând alege, din confortul propriului dvs fotoliu, vestimentația dorită, beneficiind de informații detaliate despre toate articolele, pe care le puteți sorta/filtra după popularitate, preț sau oferte speciale. Prețurile sunt accesibile, un sutien sau un slip încep de la circa 30 de lei. Plata se face ramburs, coletul se trimite prin curierat și ajunge în maxim patru zile lucrătoare, transportul fiind gratuit pentru comenzi peste 150 de lei și doar 9 lei pentru comenzile mai mici.

Un singur lucru n-a putut să-l facă internetul, și anume să aducă marea la noi. Dar poate, cine știe, în viitor... :)

0 comentarii