website stat

A murit rusul din Star Trek

Din când în când, casele de film hollywoodiene distribuie câte un actor rus în rolurile secundare, pentru a da o notă de umor și un plus de savoare filmelor realizate. Nu fără efect, aș zice, având în vedere că și acum îl țin minte pe rusul din Armageddon, cu replica: „componente rusești, componente, americane, toate sunt fabricate în Taiwan!”

Pavel Chekov

Tot un rus, pe nume Anton Yelchin, a fost distribuit în rolul inginerului Chekov din ultimele două filme Star Trek. Personajul cu cel mai memorabil accent, dacă mă întrebați pe mine. Din păcate, acesta a murit zilele trecute (19 iunie 2016), lângă propria locuință, într-un accident dacă nu straniu, atunci stupid. Conform declarațiilor poliției din Los Angeles, se pare că el a corobât din mașină și s-a deplasat în spatele ei, iar aceasta, aflată în plan înclinat, a pornit în spate, strivindu-l de o cutie poștală. Familia a cerut presei să-i respecte dreptul la intimitate.

Anton Yelchin a murit la numai 29 de ani, fiind considerat de colegii din platoul Star Trek ca fratele lor mai mic. A rămas cu 5 filme în post-producție. Să-i fie țărâna ușoară, printre stele!

0 comentarii