website stat

Un site pentru șoferi

Dintre pasiunile pe care le-au avut bărbații de-a lungul timpului, șofatul constituie cu siguranță un mister de nedeslușit pentru femei. Și nu mă refer deloc acum la acele clipuri cu șoferițele care parcau aiurea de tot, dând dovadă de o gravă lipsă de orientare spațială, căci nici nu știu dacă sunt adevărate sau nu, probabil sunt excepții, probabil sunt false. :) Mă refer la faptul că multe fete nu înțeleg pasiunea asta a noastră pentru mașini. Mai ales dacă discutăm de gabarit mare. Cum, frate, putem noi să vorbim despre cauciucuri de camion? Ce putem găsi la trailere, la basculante și la tiruri? Ei, asta e, și la noi mărimea contează. Anvelope, să fie, dar anvelope de camion, dacă se poate.

acvilă

Așadar, dacă ești femeie, probabil că materialul următor nu o să te intereseze prea mult (dar citește-l, ca să fii sigură). Dacă ești bărbat și posesor de carnet de conducere, atunci știi că ai o problemă: multitudinea de magazine de piese auto și service-uri care, practic, încearcă să jupoaie clientul la piele. Pare un paradox: deși sunt atât de multe, e cam greu să găsești ceva ok. Pot să dau multe exemple în direcția asta dar o să mă rezum la a spune că firma unde lucram a avut mari probleme în a-și găsi un service care să nu încerce s-o taxeze cu niște sume super-umflate. Și noi făceam și transport en-gros, cu mașini mari.

Din acest punct de vedere, consider că internetul a deschis o perspectivă nouă. Ca material de studiu, se dă site-ul Acvila-Romania.ro. Să zicem că te interesează niște anvelope noi pentru camioane, dar nu vrei să te plimbi pe la zece magazine de piese auto, care să nu-ți dea informații clare, sau să-ți spună un preț dar după ce ai plătit avansul și ajunge marfa să constați că e mai scumpă, mă rog, vrei să ai niște date clare în fața ochilor, pe cât posibil repede, să poți compara niște oferte și să poți alege în cunoștință de cauză. Păi nu e mult mai simplu să intri pe net, în cazul nostru la acvila, unde găsești toate produsele sortate frumos, după preț, după lățime, după diametru, după producător, după tot ce vrei tu? Unde nu ai de așteptat după nimeni, unde în 2 minute ai subliniate toate variantele care te interesează, cu stoc, cu detalii pentru fiecare articol, totul negru pe alb. Plus că poți să consulți oferta în liniște, la tine acasă, în weekend sau seara.

anvelope

Așa, transportul. Dacă nu vine Mahomed la munte, vine muntele la Mahomed. În cazul nostru, vin anvelopele de camion la tine, via firma de curierat sau mașinile lor, în 24-48 ore. Sau cauciucuri de camion, că-i aceeași lucru, dacă ești femeie și încă nu ai dat click pe X-ul din dreapta sus. Taxa este modică sau chiar zero, în funcție de localitatea în care te afli și de ce comanzi. Inspiră încredere și faptul că pe site găsești numărul de telefon și adresa de mail a administratorului, precum și datele de înregistrare ale firmei, adresa sediului, adică băieții par serioși, au și pagină de facebook.

Presa a intrat în declin odată cu apariția și dezvoltarea internetului. Nu pot decât să presupun că magazinele clasice vor intra și ele, treptat, în declin, pe măsură ce firme serioase vor începe să activeze în spațiul virtual.

0 comentarii