website stat

Se caută niște medici de psihologie

S-a întâmplat vreodată să vă uitați la chipurile unor oameni și să vă întrebați ce se ascunde în spatele lor? Cât sunt de fericiți sau de nefericiți, cât de multe lucruri cunosc, dacă preferă manelele sau muzica modernă, ori clasică, dacă au absolvit o facultate sau dacă au probleme în conjugarea verbului a fi? Toate aceste lucruri - doar din chipul și mimica lor? Cam prin zona asta gravitau gândurile mele acum câteva minute, uitându-mă pe lista de Medici Psihologie ai site-ului ConsultaClick.ro.

semnificația feței

De fapt este impropriu zis medici psihologie ai site-ului, deoarece nu aparțin de site-ul în cauză. ConsultaClick.ro este un fel de portal ce permite căutarea unor medici sau clinici din ce domeniu și județ vrei tu. Practic, ei doar intermediază legătura dintre pacient și cabinet, jucând într-un fel rolul lui Google, doar că fiind specializați pe medicină românească. Nu au, bineînțeles, la fel de multe rezultate ca Google, dar au rezultate focusate pe acest segment. În plus, fiecare medic listat acolo poate fi recenzat (evaluat) la liber de către oricine i-a fost pacient, primind de la el un comentariu și o notă de la 1 la 5 (stele).

Și deci, mă uitam la profilurile lor și mă gândeam ce se ascunde în spatele imaginii. În afară de ultima poziție, toți medicii listați pe prima pagină sunt de sex feminin. Așadar, o primă observație e că femeile sunt mai interesate decât bărbații de acest domeniu. Apoi, majoritatea au fețe frumoase, luminoase, cu un zâmbet cald, natural, care inspiră încredere. Cârcotașii vor spune că e un truc psihologic dar eu cred că fiecare meserie atrage un anumit tip de oameni, iar psihologia va atrage, în mod natural, oameni calzi, înțelegători, care și-au rezolvat eventualele probleme și inhibiții psihice și doresc să-i ajute și pe alții să iasă la liman cu problemele lor. Psihologia atrage oameni frumoși interior.

Cred că ideea unui astfel de site este foarte bună, deoarece creează un precedent. Iar după ce vom avea câte două-trei alternative de acest tip pentru fiecare domeniu al vieții (nu doar pentru medicină), sarcina de a găsi ceea ce căutăm se va simplifica și viața noastră va deveni mai bună. De exemplu, pentru că dacă ai nevoie de terapie de cuplu, e preferabil să folosești un astfel de site decât să-ți întrebi vecina de scară ce medic bun cunoaște ea și să observi a doua zi că tot blocul te privește cu ochi compasivi.

psihologie

0 comentarii