website stat

Cărți de vizită pentru afacerea ta

Așadar, tocmai ți-ai deschis o firmă, ți-ai făcut rost de un sediu, ai vorbit cu câțiva parteneri și vrei să te apuci de treabă. Nu cumva, prins în vâltoarea problemelor de tot felul pe care a trebuit să le rezolvi, ai uitat un lucru mic dar esențial pentru imaginea ta: cărțile de vizită cu care să te prezinți? Dacă da, te invit pe pagina cu cărți de vizită HeadPrint, pe care le poți comanda chiar și pe ultima sută de metri, online, direct din fotoliul tău. Astfel încât, la deschidere, totul să fie perfect.

cărți de vizită

Numărul minim de bucăți pe care le poți comanda de pe site este 100 (mai mult decât rezonabil, prețul lor fiind mic). Cea mai tare chestie mi se pare calculatorul de preț, aflat la un click distanță. Poți selecta numărul de cărți dorite, dacă să le printezi doar pe o parte sau față-verso, dacă să fie cu sau fără plastificare (și cum anume: mat sau lucios), după care dai click pe Aplică. Ai un voucher? Îl poți introduce și pe acela. Livrare la domiciliu, produse de calitate, 10 ani experiență, formate ca PDF și TIFF.

Probabil că importanța cărților de vizită online sau offline este deseori subestimată, lumea nedându-le prea multă importanță, pentru că deh, sunt niște simple cartonașe, de ce să mai dăm bani pe ele? Sau de ce să nu ne mulțumim cu prima ofertă care ni se vîră sub nas? Totuși, din câte cărți de vizită am primit eu de-a lungul timpului, de la medici la care am fost, oameni cu diferite firme etc, în total țin minte (îmi vin în fața ochilor) vreo două sau trei. Pe restul le-am uitat. Și știți de ce? Pentru că cele două sau trei erau mai frumoase și au avut un impact vizual mai mare asupra mea. Astfel de lucruri simple, de detalii, pot și ele contribui, într-o anumită măsură la succesul unui business. De altfel, cum ai putea ajunge la acel succes, dacă nu ai bani nici măcar de niște simple cărți de vizită ieftine? :)

HeadPrint se ocupă la modul general cu producție publicitară. Mai poți comanda de la ei calendare personalizabile - de birou sau perete -, autocolante, felicitări, afișe publicitare, pliante, bannere, cadouri personalizate, carduri de fidelitate, ba chiar litere volumetrice (în relief), din lemn, și lista ar putea continua. Te invit să-i vizitezi.


0 comentarii