website stat

De unde poți cumpăra un binoclu?

Când eram mic, eram fascinat de binocluri. Deși n-am locuit într-un oraș mare și nici de internet n-auzisem pe vremea aia, pentru că încă nu exista, am avut ocazia să privesc la un moment dat printr-un bunoclu și evenimentul mi-a rămas întipărit în minte. Aveam un unchi care era vânător și într-o vacanță m-am dus la țară la el. Atunci am văzut prima dată o pușcă adevărată, niște cartușe cu alice și tot atunci m-am uitat prin binoclul pe care și l-a agățat după gât când am ieșit într-o drumeție vânătorească. Rețin că m-am uitat la dealul din fața noastră și l-am văzut încredibil de aproape și de clar.

ochean de pirat

Astăzi sunt în continuare fascinat de tot ce înseamnă optică dar vârsta a adus cu sine și alte preocupări. Recent, au apărut binocluri la Lidl, și pentru că în orășelul meu de provincie nu prea ai de unde să-ți cumperi așa ceva, mi-am luat și eu unul, cu câțiva zeci de lei. Am prins un model de care sunt mulțumit, nu este foarte tare dar e decent. Totuși, dacă mi-ar fi picat fisa să folosesc netul din dotare și la altceva decât blogging și facebook, studiind ofertele diverselor magazine online, probabil aș fi luat o altă decizie.

binoclu cu cameră foto digitală

Faceți cunoștință cu comenzi.ro. Sau, mai precis, cu pagina de binocluri de pe comenzi.ro (pt. că site-ul e vast, conține nenumărate articole din tot felul de categorii). Avantajul unui raion, raft, magazin, numiți-l cum vreți, axat doar pe un anumit produs, este că oferă o multitudine de opțiuni, servindu-i atât pe amatori cât și pe cunoscători. De exemplu, binoclul meu de acasă îmi permite să văd imagini mărite doar în momentul în care îl duc la ochi. În schimb, pentru câțiva zeci de le în plus, aparatul ilustrat mai sus are încorporată o cameră foto digitală care imortalizează aceste imagini pentru eternitate. Ei bine, când mi-am cumpărat eu jucăria, nici nu mi-a trecut prin cap că există și posibilitatea salvării pe laptop a cadrelor pe care le vezi, și cine știe, cu o aparatură mai performantă, poate chiar realizarea unui filmuleț. Tot pe comenzi.ro am văzut și binocluri cu alte funcții suplimentare, cum ar fi de zoom, sau aparate performante, ca cel de mai jos, cu capacitatea de a mări de până la 240 de ori, ceea ce îl face util inclusiv în astronomie.


binoclu performant



Având în vedere că articolele comandate ni se livrează la domiciliu într-un timp scurt (24 de ore dacă ele sunt pe stoc și noi suntem în țară) și că site-ul comenzi.ro, despre care am mai scris, îmi pare foarte serios, nu pot decât să vi-l recomand vouă, celor care încă n-ați apucat să vă faceți cumpărăturile prin alte părți.

0 comentarii