website stat

Fă-ți concediul la Istanbul, gratis

Deoarece se apropie perioada concediilor, probabil mulți dintre voi vă gândiți la mare, la munte și la alte destinații exotice. Pentru unii, acestea vor rămâne doar la stadiul de vise. Ei bine, pe principiul că nu strică să încercați și nu pierdeți nimic dacă-i gratis, vă supun atenției un concurs online, organizat sub egida: câștigă un city break la Istanbul, 3 trollere de voiaj și un voucher de 300 de lei cu Aerolines. Evident, site-ul/agenția de turism care organizează concursul este Aerolines.

Istanbul

Sunt trei premii. Premiul I este reprezentat de un city break de două nopți la Istanbul, pentru două persoane, voiajul incluzând transportul cu avionul, cazarea în cameră dublă la hotelul Timeks și micul dejun, totul la preț zero. Mai mult, data acestei mici escapade rămâne în seama dvs, puteți alege orice perioadă între 1 septembrie - 15 decembrie 2015. Dacă ați plăti-o, costul total al excursiei s-ar ridica la 2050 de lei.

Al doilea premiu constă într-un set de trei trollere de voiaj - de cabină -, în valoare de 1155 de lei, de pe valigeria.ro. În fine, al treilea și ultimul premiu vă aduce un voucher de 300 de lei, ce poate fi folosit la cumpărarea oricărui bilet de avion în cadrul rețelei Euroline România / TUI Travel Center.

Concursul se desfășoară în perioada 10 iunie - 9 iulie, inclusiv. Rezultatele urmează a fi afișate pe data de 15 iulie, pe pagina de Facebook a organizatorului.

Pentru a participa, trebuie să rezolvați câteva taskuri foarte simple, care fiecare vă crește șansele de câștig. Deoarece taskurile nu sunt vizibile decât după ce v-ați înscris în concurs, vi le prezint eu aici. Așadar:

  1. Trebuie să intrați pe pagina concursului (primul link din articol) și să vă înscrieți cu contul de Facebook. Asta vă aduce din start 5 șanse de câștig.
  2. Să dați like paginii lor de Facebook, lucru care vă aduce încă 10 șanse de câștig.
  3. Pentru alte 10 șanse, să vă puneți pe Facebook un cover cu Aerolines (o să aveți mai multe din care puteți alege).
  4. Să povestiți în 50 de cuvinte experiența unei alte vacanțe (nu trebuie să fie o vacanță pe care ați avut-o prin intermediul lor). Asta vă mai aduce 5 șanse.
  5. Să invitați alte persoane să se înscrie în concurs, folosind un link personal și unic pe care-l veți avea la dispoziție. Fiecare persoană care se înscrie de pe acel link vă aduce 5 șanse noi de câștig.
  6. Să dați un +1 pe butonul din dreapta-sus al acestui blog.

Am glumit, nu există decât 5 pași. Concursul are și un regulament, fapt care-i girează seriozitatea (de altfel, câștigătorii vor fi anunțați public pe Facebook). Odată înscriși, îl veți putea citi singuri, deoarece nu este foarte lung. Ca idee, printre altele se stipulează că trebuie să vă înscrieți cu un cont de Facebook pe care să aveți datele reale (nume, prenume, adresă validă de mail).

Desemnarea câștigătorilor se va face utilizând site-ul random org, probabil intervalul de numere asociat fiecărui concurent fiind egal cu numărul de șanse pe care acesta le-a cumulat. De exemplu, dacă să zicem participă doi concurenți, Ion și Mihai, primul având 5 șanse iar ultimul 10, se poate alege un număr aleator de la 1 la 15, și dacă pică între 1 și 5 câștigă Ion, altfel câștigă Mihai. Se vede deci că Mihai are șanse duble să câștige comparativ cu Ion.

Să mai notăm că taskurile nu sunt obligatorii (exceptând înscrierea) și că dacă sunteți activ și invitați alte persoane în concurs, puteți să vă măriți aceste șanse de câștig, practic nelimitat.

Iată că pe net găsești și concursuri simple, ușoare, accesibile și cu premii atractive. În caz vă decideți să participați, vă urez mult succes!

0 comentarii