website stat

Simona Halep se mărită. Sau nu?

Blogul Daima Deadun („Cuvinte Nescrise” în aromână), citând presa tabloidă, a dat drept probabilă o știre conform căreia Simona Halep urmează să se mărite anul acesta. Surse apropiate ei ar fi declarat că nunta va avea loc la scurt timp după încheierea turneului de tenis de la Roland Garros, fericitul mire fiind Costa, fiul lui Teia Sponte, despre care se zvonește deja că are o relație cu frumoasa tenismană. La nași l-am vedea pe Gică Hagi iar fiul acestuia ar fi cavaler de onoare.

Simona Halep

În timp ce este adevărat că Simona și-a ținut viața privată departe de ochii indiscreți ai reporterilor, și deci știrea ar putea fi - teoretic vorbind - adevărată, există o mică problemă: cel puțin unul dintre articolele pe tema asta din presa tabloidă este datat cu 1 aprilie. Ceea ce înseamnă că informația poate fi o simplă glumă.

De altfel, Simona Halep i-a acordat ieri un interviu bloggerului și fostului sportiv Toma Nicolau, în care nu vorbește absolut deloc despre schimbări radicale de acest tip în viitorul apropiat. Chiar dacă nici nu a fost întrebată de asta, am putea să ne gândim că o eventuală nuntă ar fi determinat-o să facă câteva aluzii.

Așadar, se mărită Simona Halep sau nu? Greu de spus. Rămâne să vedem.

0 comentarii