website stat

Rochii şi culori cu care să îi cucerești pe bărbaţi

În acest articol o să vă prezint câteva haine şi culori pe care le puteți folosi cu succes pentru a atrage (pe stradă, în cluburi sau oriunde ați merge) cât mai multe priviri din partea bărbaţilor. Şi ar trebui să ştiu ce spun, de vreme ce sunt bărbat. :) Aşadar, ce ne place nouă să vedem la o fată cel mai mult în afară de formele cu care este ea dotată? Nişte haine care să-i pună în evidenţă aceste forme, desigur. Dar cum subiectul hainelor este vast, o să mă opresc în acest articol la categoria rochii. Rochiile prezentate aici ca imagini-suport sunt preluate de pe pagina cu rochii de seara Helen Boutique, un excelent site specializat pe aşa ceva, cu modele care-ţi încântă privirea. Magazinul e foarte potrivit scopului nostru și pentru că, din ce am auzit, rochiile pe care le primiți arată exact ca cele din imagini (pe majoritatea pozelor se poate chiar observa watermarkul fotografului român care le-a făcut).

rochie neagră de catifea

Suficient de sumară cât să incite simţurile şi suficient de decentă cât să se potrivească oricărui context, rochia, creaţie vestimentară specific feminină, este unul din apanajele femeii sexy sau ale femeii de succes. Cu condiţia să fie aleasă inspirat. În această direcţie, o culoare cu care mergi tot timpul la sigur este negrul. Pentru că negrul se potriveşte atât la o ţinută de gală, sobră, cât şi la una mai intimă, fiind totodată încărcată de senzualitate. Desigur, dacă mai adăugăm la modelul croielii și catifeaua, ca în imaginea de mai sus, rezultatul nu poate fi decât completa lui subjugare. Provocatoare (se mulează pe corp) dar foarte elegantă în același timp, această rochie poate fi achiziționată momentan la prețul de 129 de lei, cu un discount de 28%.

rochie alba Axya ivoir

Dacă un bărbat are cel mai adesea o minte simplistă, femeia este sofisticată și deține în arsenalul ei o mulțime de arme ce-i pun în evidență frumusețea. La polul opus primei rochii se află modelul următor, o AXA IVOIR de culoare albă, foarte comodă și nemulată pe corp. Totuși, ea poate fi la fel de fascinantă. Potrivită pentru festivități sau ținute ușoare, va încânta privirile oricărui bărbat, poate și pentru că acesta asociază inconștient albul cu puritatea rochiei de mireasă sau a fecioarei neprihănite și cu atracția așternutului de pe pat. Să fie toate acestea abureli cu care ne păcălesc psihologii? Dacă da, ar trebui ca eu, ca bărbat, să nu simt nimic când o privesc. În mod cert, nu sunt abureli. :)

rochie roșie

A treia culoare despre care e obligatoriu să vorbești într-o discuție pe teme de seducție este roșul. Preferata multor topuri de modă, roșul este poate nuanța cromatică încărcată cu cel mai mult erotism. De ce, vă puteți convinge urmărind imaginea de mai sus. Modelul de față este simplu dar foarte rafinat și are acel vino-ncoace de care vorbesc toți poeții romantici. Dacă vreți să o cumpărați la preț redus grăbiți-vă, HelenBoutique e plin de oferte în perioada asta. Apropo, pe site aveți posibilitatea de a alege mărimea cu exactitate, de a cere informații telefonic, de a vă exprima opiniile despre produsul cumpărat - iar dacă cumpărați de peste 300 de lei, livrarea este gratuită oriunde în țară. De altfel, magazinul livrează și prin poștă (foarte ieftin) sau internațional.

Rochie Axya black and beige

Ultima rochie pe care v-o arăt azi este o superbă Axya black and beige, creată parcă să demonstreze că, atunci când îți alegi combinația de modele și culori care ți se potrivesc, efectul poate fi devastator. Observați că am trecut de la culori unice (ca roșu, alb etc) la amestecuri și combinații, iar aici va conta foarte mult cât de inspirat vă alegeți ceva adecvat personalizății voastre. Deși, dacă mă uit la această rochiță, cred că ar sta bine pe corpul oricărei fete. Cu asta mă opresc, invitându-vă să descoperiți singure și alte modele de pe site. Și da, știu că în articol am insistat asupra magazinului HelenBoutique, dar după ce o să intrați pe el, probabil o să-mi mulțumiți.

Rochie Axya black and beige

Seducție reușită!

0 comentarii