website stat

Pască de la Lidl

Ieri, printre alte experienţe inedite la Lidl, mi-am cumpărat o pască cu brânză. Preţul este de 12 lei iar dimensiunea destul de mică. Dar, fiindcă se apropie Paştele, mi-am zis să iau una de curiozitate, să văd cum e. Arată puţin diferit de cea din imagine (via bucătărialidl.ro), adică mai plată, fără acele bucăţele ornamentale din mijloc, cu marginile împletite mai subţiri şi zona umplută mai mare, dar seamănă întrucâtva (nu am la mine niciun aparat cu care să-i fac o poză).

pască Lidl

În primul rând, odată ajuns acasă, după ce am scos-o din sacoşa cu cumpărături şi am pus-o pe masă, am constatat că e mult mai mare decât părea iniţial. Adică e mai adâncă şi destul de grea. Apoi, când am luat-o eu m-am aşteptat la o pască tradiţională, cu brânză sărată. Ei bine, pasca pe care o puteţi cumpăra în perioada asta la Lidl este cu brânză dulce şi stafide. Are un gust excelent, aproape ca o prăjitură, doar că e dulce. Stratul de brânză e foarte gros iar pâinea e moale, aproape însiropată.

În vitrină la ingrediente am văzut: ouă, făină, brânză etc, chestii sănătoase şi clasice, fără conservaţi sau aditivi alimentari. Sper să nu fi fost trecute doar lucrurile de bază acolo. Una peste alta, deşi am cumpărat altceva decât credeam, îmi place. Voi aţi încercat?

0 comentarii