website stat

Masajul erotic şi criza

Criza pubertăţii sau criza financiară? Nu se ştie. Putem bănui că oricare dintre cele două poate împinge o tânără fără perspective să înceapă să-şi vândă corpul pentru a obţine bani. În fond, sexul este cea mai veche meserie din lume şi, ca atare, sexul vinde şi o să continue să vândă în orice situaţie economică sau politică a lumii. Dar este el întotdeauna înjositor? Să lăsăm aceste întrebări pe seama moraliştilor şi a filozofilor. În acest articol ne vom concentra pe partea financiară: cât câştigă o maseuză la un salon de masaj erotic? Cu menţiunea că prestarea de servicii la un astfel de salon, adică într-un cadru organizat şi select, unde clienţii sunt filtraţi în mod natural de preţurile inaccesibile tiriştilor cu nădragii rupţi în fund, este net superioară activităţii pe centură, unde rişti să contactezi nenumărate boli venerice şi să dai de tot felul de belele.

masaj erotic bucureşti

Pe SunLog a fost publicat rcent un articol despre cât trebuie să plăteşti pentru un masaj erotic. Site-ul luat acolo în vizor, Artemis, oferind servicii de masaj erotic în Capitală, invita potenţialii clienţi să scoată din buzunar sume începând de la 200 lei şi urcând până la 600 lei pentru fantezii mai complexe (cupluri, hotel, mai multe maseuze). Dar are şi o promoţie interesantă: 4 masaje + 1 gratis, asta reducând costurile la 160 - 480 lei pentru clienţii fideli. Vom folosi acelaşi site şi vom accesa pagina lui de angajări, citind ce scrie acolo.

Nu orice fată poate deveni maseuză la Artemis. Candidatele trebuie să fie majore, să aibă un aspect fizic plăcut, să fie comunicative, să dorească să muncească pentru a face bani, să fie punctuale şi să-şi respecte clienţii şi colegele. Constituie bonusuri (dar nu sunt obligatorii) cunoaşterea unei limbi străine şi experienţa în domeniu. Şi cam asta-i tot. După cum puteţi observa, nu se cere diploma de absolvire a unei şcoli anume, nu contează că ţi-au luat bacul sau nu, pentru că nu vei fi pusă să rezolvi ecuaţii integrale de ordinul 2. Condiţiile sunt cele la care ne-am aştepta pentru un astfel de job.

La beneficii, ni se promit un număr însemnat de clienţi importanţi, un loc de muncă situat în inima capitalei, cu cazare gratuită dacă aveţi nevoie, şansa de a învăţa şi a vă perfecţiona în arta masajului (cu diplomă gratuită autorizată de Ministerul Muncii şi al Educaţiei), un program flexibil, discreţie şi profesionalism, bonusuri financiare. Din păcate, nu se specifică nicăieri suma exactă pe care o veţi câştiga, dându-se doar un număr de telefon la care fetele interesate sunt invitate să sune. Nu putem decât specula că pachetul salarial va fi dependent de clienţii pe care îi serviţi, va putea creşte în timp dacă firma e serioasă şi, oricum, va fi peste cel al unui şef la o firmă oarecare, dintr-un alt domeniu.

În praful şi agitaţia Bucureştilor, exită locuri rupte parcă dintr-o altă realitate, în care atmosfera, mirosul, culorile şi senzaţiile te duc într-o altă lume. O lume a relaxării şi a plăcerii, o lume a tinerelor lipsite de de inhibiţii şi prejudecăţi, o lume a masajului erotic. Unii le evită, alţii le frecventează iar cei mai mulţi le ignoră, neştiind de ele. Dar asta nu le face să dispară. Masajul erotic este unul din domeniile care nu sunt şi probabil nu vor fi afectate niciodată de crize.

0 comentarii