website stat

Cine este Izabella?

Dacă v-ați trezit cu o serie de invitații de la prietenii de pe Facebook la Ziua Izabellei, și nu știți cine-i fata sau despre ce-i vorba, atunci așezați-vă bine pe scaun și luați-vă o pungă de popcorn. Asta dacă nu cumva vreți să mergeți și voi la eveniment.

je suis izabella

Ce este Ziua Izabellei?


Ziua Izabellei este ziua de 14 martie 2015, și este o zi sacră. Probabil cel mai mare eveniment al anului, din cum se prezintă lucrurile până acum. Mai exact, două prietene din Constanța, Iza și Sara, minore, ba chiar sub 16 ani, au creat un eveniment pe Facebook, cum că la această dată va fi ziua primeia dintre ele, și oricine dorește e invitat. Desigur, fetele ar fi putut invita manual doar prietenii din listă. După cum ar fi putut crea un eveniment privat, sau accesibil doar cercului lor de amici. Dar, probabil din ignoranță, au ales modalitatea publică descrisă mai sus.

Ziua Izabellei

Cel mai tare event al anului


Urmarea? O grămadă de oameni au dat like, și și-au invitat la rândul lor prietenii, creând un efect de avalanșă ce a făcut ca a doua zi lista persoanelor care au declarat că vor merge să fie de câteva zeci de mii. Nu, nu 50k cât vă spune ProTV. Și nici 66k, cât vă spune Rol.ro. În momentul acesta numărul de participanți declarați se ridică la 87000, și ne putem aștepta să crească în continuare. Ca un pronostic, la cât credeți că o să ajungă?

Ziua Izabellei

Ziua Izabellei

Izabella se rezgândește


Probabil speriate de anvergura pe care a luat-o micul lor joc, Izabella și Sara au postat un mesaj în care spun că eventul a fost o greșeală, ele doar voiau să specifice că urmează ziua lor, așa că nu va fi vorba de nicio petrecere. Și niciun mici. Și nicio șaorma. Și nicio seară de amor nebun. Că de unde atâtea sarmale pentru toți, fraților? Nevertheless, oamenii au continuat să adere, iar pe net au apărut tot felul de glume, meme-uri, clipuri și chiar site-uri sau pagini de Facebook ce promovează ori parodiază evenimentul.

Ziua Izabellei

Vă oferim și noi câteva, în imaginile alăturate. În iureșul care s-a creat, ne este greu să identificăm sursele fiecăreia, așa că le dăm ca avându-și originea în „folclorul internautic”. Dacă aveți mai multe detalii despre autorul uneia dintre ele, nu ezitați să ni-l faceți cunoscut.

Ziua Izabellei

Și când te gândești cât se strofoacă unii piariști să promoveze diferitele branduri și firme pentru care lucrează, și fără prea mare succes...

Apropo, voi mergeți?

0 comentarii