website stat

Năvoade pentru pescarii pretențioși

Cum vă spuneam într-un articol mai vechi, nu sunt pescar și singurele mele experiențe din domeniu se limitează la amintiri din copilărie (când am fost de câteva ori pe malul Someșului, râul din orașul meu, cu tata la pescuit) și la ce-mi mai povestește un coleg de servici, pescar amator. Nici măcar nu cunosc mulți termeni de specialitate din acest domeniu. Dar am un blog public, care poate fi util multora. Așa că deseori când sunt rugat să promovez ceva pe el, sau când găsesc ceva ce consider că ar putea fi de interes, scriu despre acel lucru.

năvod de pescuit

Tema articolului de azi o constituie năvoadele. De ce, dacă nu mă pricep la pescuit, am pus titlul „pentru pretențioși?” Simplu. Se face că mă deplasez aproape zilnic în incintele diverselor magazine din orașul meu, de unde cumpăr fructe, legume și alte ingrediente pentru masă, că trebuie să trăiesc. Și nu știu voi, dar eu în general caut produse de calitate. Din păcate, nu găsesc aproape nicăieri. Deoarece majoritatea patronilor de magazine fac contracte cu cei mai ieftini distribuitori, astfel încât să poată vinde la prețuri cât mai mici, dar evident că un corolar al acestor distribuitori este faptul că produsele lor sunt de proastă calitate. Iar patronii ignoră faptul că există și clienți ca mine, clienți care ar fi dispuși să dea mai mulți bani pentru un produs mai bun, mai natural, mai sănătos, dar care nu prea au de unde-l cumpăra.

Site-ul pe care vi-l prezint azi, PlaseDePescuit.ro, are printre produsele de raft și năvoade. Conform dex-ului, năvodul este unealtă pentru pescari, formată dintr-o plasă mare prevăzută la mijloc cu un sac, cu care se înconjoară și adună peștele de pe suprafețe întinse de apă. Doar că năvoadele de pe acest site sunt speciale. În primul rând, sunt confecționate din plasă de calitate premium, fabricată în Japonia. Apoi, sunt confecționate manual de către ei, la comandă. În sfârșit, tot pe pagina cu pricina scrie că firma lor oferă în premieră în România năvoade pentru închiriere.

Așa că dacă aveți nevoi ceva mai mari de o simplă undiță și un kg de pește, și sunteți ca mine, interesați în primul rând de calitate, aruncați un ochi pe site. Din ce scrie acolo, posibil să descoperiți un magazin care să vă satisfacă cerințele. Iar pe final, pentru cei care sunt - tot ca mine - amatori în domeniu, un clip luat de la ei, care ne aratră dimensiunea sau proporția acestui tip de pescuit, comparativ cu altele:

0 comentarii