website stat

Cărucioare pentru bebeluși, de la Er Fi

Acum că a venit iarna, cele mai multe păsări au zburat spre țările calde. Două au rămas: porumbelul și barza. Dacă ar fi să treacă pe la mine o barză și să-mi lase pe coș un prințișor sau o prințesă, atunci aș fi tare ocupat sărbătorile ăstea, încercând să-i cumpăr tot ce-i este necesar. Printre altele, un cărucior în care să se deplaseze. Și pentru că micuțul meu merită ce-i mai bun din lume, i-aș căuta un cărucior de firmă, cu care să facă impresie. Cum ar fi căruciorul ciocolatiu din imaginea următoare, de la Er Fi:

carucior-aria-completo-chocolat-peg-perego-erfi

Costă 968 de lei dar are capotină, învelitoare de picioare, apărătoare de ploaie, mâner ergonomic, spătar reglabil, centură de siguranță în 5 puncte, roți pivotante cu suspensii și lista poate continua. În plus, arată bestial. Adică hai să ne gândim puțin: căruciorul este pentru un bebeluș ca hainele (costumul) pentru noi. Cu el ne afișăm în lume. Ori eu am văzut și văd destui bebeluși pe stradă, dar o cușcubeață care măcar să se apropie de asta la aspect nu rețin să-mi fi trecut prin fața retinei.

Ok, glumesc. Credeți că aș da o mie de lei pe un căruț? Doar nu-s nebun. În primul rând, aș căuta ceva care să fie cât mai ieftin și mai practic sau util. De exemplu, dacă aș avea o fetiță, modelul sport Kiddo de mai jos, pe roz, ar fi - zic eu - minunat:

carucior-sport-roz

La numai 321 de lei. Și pentru că sunt descurcăreț, m-aș abona mai întâi la newsletterul Er Fi, primind 7% discount, ceea ce înseamnă că l-aș scoate sub 300. Și aș primi niște puncte de fidelitate (bonus) de la ei, care iar se traduc, presupun, în discounturi la cumpărăturile viitoare.

Ori poate aș alege ceva între cele două: 540 de lei pentru un cărucior Belletti maro, care din nou arată super, după cum puteți singuri constata:

carucior-belletti-maro-bej

Dar ce înseamnă până la urmă practic sau util, și care e costul real al unui cărucior? Altfel spus: oare cărucioarele cele mai ieftine sunt și cele mai rentabile? Ei bine, se pare că nu întotdeauna. În sensul că dacă vrem să facem cu adevărat economie, ar fi o idee să cumpărăm un cărucior 3 în 1. E mai scump, dar poate fi utilizat de la naștere și până când... bebelușul nu mai este demult bebeluș. S-o ascultăm pe o tanti de la Er Fi care ne explică aceste lucruri:


Probabil ați observat un nume care se repetă. Și aveți dreptate: toate cărucioarele de mai sus sunt comercializate de Er Fi. Magazinul își expune produsele atât online cât și într-un showroom de langă Mall Plaza, unde acestea se pot proba înainte de a fi cumpărate. Acum bun, e adevărat că eu nu locuiesc lângă Mall Plaza. Și de fapt, nici măcar nu locuiesc în apropierea capitalei. Și ca să fiu complet sincer, nici nu am copii.

Dar tu, stimate cititor, dacă ai ajuns până aici cu lectura, probabil că ai.

0 comentarii