website stat

Balansoare bebeluși

Ce poate fi mai frumos și mai dătător de satisfacții pentru o tânără mamă decât copilașul ei? Copiii sunt ceea ce îi dau sens unei femei, făcând-o să-și împlinească la maximum potențialul feminin și să fie fericită. Dar, oricât de drăgălași ar fi, când sunt încă bebeluși, copiii tind să ne dea multă bătaie de cap. Trebuie îngrijiți, spălați, alăptați, alintați, într-un cuvânt, trebuie să umbli tot timpul după ei. Nu ai timp liber, nu ai duminici sau concedii, și uneori nu ai nici somn.

balansoar calut

De altfel, tema copilului care plânge este atât de răspândită încât e plin Hollywood-ul de comedii în care mamele sau tații sunt treziți din somn de acești bebeluși, care le scot fire de păr alb. Și atunci, trebuie să-i ia în brațe, să-i giugiulească, să le schimbe pampersul și să-i legene. Mai ales să-i legene. Ei bine, cu pampersul nu știu ce să vă zic, dar în privința legănatului vă pot recomanda un site care să vă facă viața mai ușoară. Și anume Toyz.ro, un magazin online de produse pentru copii.

Iar din lista articolelor pe care le comercializează, o să mă opresc asupra câtorva balansoare babymall pentru bebelușul tău. Care după părerea mea sunt foarte practice: te scapă de necesitatea de a-l legăna manual. Tot ce trebuie să faci este să-i imprimi o mișcare de dute-vino o dată la un minut sau ceva de genul. În plus, legănatul se estompează gradat, ceea ce presupun că poate fi foarte util în cazul în care vrei să-l adormi mai ușor. Și, desigur, nu cred că e nevoie să insist asupra faptului că legănatul constituie una dintre cele mai plăcute activități la acea vîrstă. E destul să ne aducem aminte de datul pe huțuțui sau săniușul de mai târziu.

placa pentru balans

Pe site există diferite modele. Unele în formă de căluț, cum este balansoarul din prima imagine, altele în formă de plăci pentru balans, cum puteți vedea în imaginea a doua. Am văzut și jucării sofisticate, luate parcă din gadgeturile unor filme SF, astfel încât copilul să se îndrăgostească pe loc de ele, sau chestii de genul hindă, pentru cazul că vorbim de doi frățiori care doresc să se legene împreună. Modelele sunt destul de interesante așa că vă las pe voi să le descoperiți în continuare.

Happy shopping!

0 comentarii