website stat

Destinde-te de trei ori mai mult

Ați auzit de expresia 3D? Vine de la tridimensional, adică având trei dimensiuni. O întâlnim la televizoarele mai noi, la care putem viziona filme în spațiu, datorită unor tehnologii speciale de procesare și afișare a cadrelor video. Astfel, ajungem să privim la mirajul filmelor și să visăm povești sau scenarii hollywoodiene într-un mod mult mai plauzibil. Pentru că filmele nu sunt decât niște miraje, care ne fac să visăm.

lenjerie 3D

Tot despre vise o să vă povestesc în cele ce urmează. Doar că nu mai este vorba despre vise la figurat, ci de vise la propriu. Mai exact, obiectul de studiu este clasicul și banalul pat din dormitor. Care de data asta nu mai e așa de banal, pentru că îl puteți decora cu lenjerii 3D. Am ajuns pe un site ce are o întreagă secțiune dedicată lenjeriilor de pat 3D, adică cearșafuri, fețe de pernă, plicuri etc, care toate dau senzația de spațialitate, de adâncime. Modelele sunt superbe, lucru pe care îl puteți constata din imaginile alăturate, care au fost preluate de acolo. Adio momente plictisitoare în dormitor! :)

lenjerie 3D

Se cunoaște că imaginile au un puternic efect asupra subconștientului, impregnându-se la nivelul lui și provocând în timp efecte specifice. De exemplu, dacă ne uităm permanent la filme horror, la fotografii bizare - în sensul negativ al termenului, la ansambluri vizuale dizarmonioase, nu-i deloc exclus să începem să experimentăm stări de angoasă, frică, slăbiciune. Așadar, de ce să nu ne saturăm subconștientul cu sugestii și imagini mirifice, pozitive, de fiecare dată când mergem la culcare, scufundându-ne într-o lume plină de fantezie și frumusețe? Mai ales că asta ne va ajuta să ne schimbăm starea de fond, uneori nu prea minunată, după o zi de muncă în condiții destul de stresante.

lenjerie 3D

Pe HomeX există peste o sută de tipuri de astfel de lenjerii, la preț de 99 lei. Și un anunț că dacă te înscrii la newsletterul lor, primești cadou 30 lei. Asta înseamnă 69 de lei pentru prima bucată. Ce ziceți, merită?

0 comentarii