website stat

Printare, imprimare, flexografie

Am o prietenă virtuală (Dana Lalici) care are blog, și și-a imprimat pe un tricou numele blogului. Pentru reclamă. Nu știu cum a făcut-o, sau cine i-a făcut-o, oricum, e un singur tricou, să se dea și ea mare că a câștigat Superblogul de anul trecut. Eu nu sunt interesat să-mi imprim ceva pe tricou, fâș sau alt obiect vestimentar. Dar ideea rămâne: dacă aveți nevoie, există firme specializate la care puteți apela.

stikere decorative sticlă

De exemplu, există moda asta cu nunți care să fie cât mai fastuase, că de, cu cât ai o nuntă mai grandioasă, cu atât înseamnă că ești mai de vază sau mai bine poziționat social. Dar, din ce-am văzut până acum, grandiosul se rezumă la mâncare mai pe alese, muzică mai bună, local mai select și lume mai multă. Nimic cu adevărat original aici, nu? Ei bine, cât de mișto ar fi ca sticlele de vin care se servesc la masă să aibă lipite pe ele stickere cu cei doi miri? Ar fi ceva special, original și memorabil. Eu de exemplu mult mai mult aș ține minte o astfel de sticlă, ce ar da evenimentului o notă intimă sau personală, decât găluștele îngurgitate acolo, pe care le uiți oricum a doua zi.

Dar să-i lăsăm puțin pe nuntași cu ale lor și să vorbim despre o altă categorie de oameni, și anume cei care dețin mici fabrici sau intreprinderi. Și care au de lipit diverse etichete pe produsele lor. Pentru că nici ele nu ies de pe banda de producție direct așa cum le vedem pe rafturile magazinelor. Cutiile acelea, spre exemplu, trebuie și ele etichetate. Ei bine, dacă doriți să comandați niște etichete în regim avantajos, o idee bună ar fi să apelați la serviciile unei tipografii ce deține unul sau mai multe tipare flexografice. Pentru că, din câte am înțeles, sunt de nivel înalt și permit imprimări de calitate, pe diverse tipuri de suport, la viteze foarte mari și cu imagini de calitate/rezoluție bună.

etichete autoadezive imprimate

Indiferent că faceți parte din prima sau a doua categorie, puteți apela la serviciile LabelPrint. Care, de vreo 10 ani încoace, produce etichete autoadezive în rolă sau coală. Care deține deja mai multe tipare flexografice și are certificări ISO 9001 și ISO 14001. Și la care puteți ajunge prin linkurile de mai sus.

0 comentarii