website stat

Trei metode de încălzit atmosfera din casă

Pentru că vine anotimpul rece, îți prezint mai jos, comparativ, trei metode prin care poți restabili și întreține căldura din locuința ta.

eschimoși

Metoda 1: îți cumperi haine groase! Te duci într-un magazin și cauți paltoane, geci etc. Sau, dacă îți dă mâna, le comanzi dintr-un magazin de peste hotare, respectiv de pe undeva de lânga Antarctica. Dacă găsești hainele dorite și livrarea decurge fără probleme, vei arăta ca eschimoșii din imagine. Costuri: câteva mii de lei, în funcție de tipul de haine cumpărate și firma ce le comercializează. Dezavantaje: e cam nasol să umbli prin casă îmbrăcat așa. Dar măcar ți-e cald!

Metoda 2: super-centrală pe lemne! Ți se pare că gazul e prea scump? Ia-ți o centrală pe lemne. Sau niște sobe de teracotă, tot acolo. E adevărat că trebuie să-ți aduci în fiecare an minim o mașină de lemne, dar dacă mergi în pădure și le tai singur, economisești niște bani, iar dacă ai iubită scapi de maturat după mizeria care se face prin casă. Costuri? Câteva zeci de mii de lei acolo, centrala, instalațiile, lemnele anuale, oameni care să le crape, dar măcar nu mai depinzi de gazul lor!

set sexy Luiza

Metoda 3: un set de lenjerie, respectiv costum sexy, de la Perfect Diva! Cum îl obții? Simplu: intri pe site-ul menționat, plasezi o comandă, lași datele la care vrei să-ți fie ea livrată, confirmi comanda până la orele 15:30 și, în maxim 24 de ore, primești coletul. Costuri? Circa 100 de lei, plus sau minus, incluzând transportul și un cadou gratuit, iar plata se face ramburs. Garantăm că serile voastre vor fi mai fierbinți decât amiezile caniculare de august! Singura condiție este că trebuie să ai o iubită.

costum sexy de cameristă

În plus, dacă ești cumva genul de bărbat căruia nu-i place să facă curățenie iar pe dulapul și biroul tău s-a așezat praful de două degete, și iubita din dotare nu vrea să-ți facă curat că de ce ești putoare și nu faci tu, îți ofer acum și soluția pentru asta. Intri tot pe Perfect Diva, de exemplu la costume sexy, sau pe campania lor cu cadouri și surprize pentru ele, cauți un costum de cameristă - cum ar fi cel din ultima imagine - și i-l faci cadou. O să vezi că va fi încântată, va începe să șteargă praful din proprie inițiativă, aplecându-se languros în așa fel încât să poți admira actul ei casnic în toată plenitudinea lui, iar la sfârșit, în loc să fie nervoasă sau cu fițe, se va comporta ca și cum ar fi consumat cel mai puternic afrodisiac!

Nu contează cine iese președinte sau cu cât se va scumpi factura la gaz. Soluția pentru iarna care vine se numește Perfect Diva!

0 comentarii