website stat

Modele de ghiozdane scoala si genti

Scoala este o etapa importanta de formare si dezvoltare in viata unui copil, iar fiecare moment este definitoriu. Principalul obiect de care are nevoie un copil este ghiozdanul sau geanta, cu care va merge in fiecare zi la scoala. Din acest motiv, confortul si lejeritatea sunt factori importanti pe care sa-i luam in considerare atunci cand alegem modelul preferat.

Ghiozdane pentru orice scolar


Modelele de ghiozdane scoala disponibile ofera optiuni mai usoare de alegere. Modelul de ghiozdan tip troler este ideal pentru scoala, dar si pentru activitati extrascolare precum excursii si calatorii. Datorita manerului detasabil si rotilor din dotare, transportul nu va reprezenta o problema pentru copil. De asemenea, copilul va avea responsabilitatea propriului bagaj si va calatori cu mai multa usurinta alaturi de familie.

ghiozdan

Ghiozdanele cu bretele care pot fi purtate pe spate ofera utilizatorului confortul zilnic de care are nevoie. Avantajele acestor modele de ghiozdane scoala sunt buzunarele multiple care permit o depozitare versatila si compartimentele duble pentru spatiu suplimentar. Materialele sunt importante in alegerea ghiozdanului potrivit pentru a oferi rezistenta necesara in conditiile meteo schimbatoare. In cazul in care utilizatorul doreste mai multe lejeritate, atunci poate apela la genti de la Sportaddict.

Genti potrivite pentru scoala


Modelele de genti ideale pentru scoala sunt cele pe umar, insa este bine sa fie utilizate in cazul in care utilizatorul nu transporta multe lucruri. Astfel, este de preferat utilizarea cat mai scurta a acestor modele deoarece in timp pot avea consecinte negative asupra pozitiei corpului. Compartimentul special pentru laptop va oferi protectie maxima, dar si posibilitatea de a-l transporta ori de care ori este necesar. Modelele de genti de la Sportaddict ofera utilizatorului un plus de confort, dar si versatilitate prin designul elegant sau sportiv la alegere pe care il asigura. Utilizatorul poate opta pentru modele cu imprimeuri colorate, grafice sau culori simple marca unor producatori de renume care tin cont de calitatea si confortul dorit. Cu siguranta iti vei gasi cu usurinta modelul preferat!

Intra pe site-ul SportAddict.ro pentru a alege modelul preferat!

0 comentarii