website stat

Bancuri de weekend

Mai bine zis bancuri de vineri seara, în așteptarea weekendului pe care nu-l putem evita. Oricât am dori. Orice am face, suntem condamnați ca el să vină, de acest crud destin nu putem scăpa. Ce putem însă face ca timpul să treacă mai ușor și să vină mai repede ziua de luni este să spunem bancuri.

poziții sexuale și scuze

Banc #1. Cică Bulă se mută într-un bloc nou (era să scriu blog). În prima noapte, aude gălăgie și zgomote suspecte de după peretele care îl despărțea de apartamentul vecin. Dimineața se întâlnește pe casa scărilor cu locatara acelui apartament. „Ce faci, vecino?” o întreabă el. „Bine”, îi răspunde ea. „Ce-i cu zgomotele ăstea infernale din noapte trecută?” îi zice el. „Mă mut”, îi răspunde ea. Bulă rămâne puțin contrariat dar îi acceptă explicația. A doua noapte însă, zgomotele se repetă. Și a treia noapte la fel. În weekend Bulă merge la părinți, și reîntorcându-se luni dimineața, nu mică îi fu mirarea să dea peste vecina lui, care tocmai ieșea din bloc. Surprins că o găsește tot acolo, o întreabă: „Bună dimineața, ce mai faci?” La care ea îi răspunde: „Mă doare gâtul, merg până la marmacie să-mi iau niște sirop...”

Banc #2 Intră un tip într-o farmacie să-și ia un prezervativ. Înăuntru, lume multă. Tipul nostru, cam timid, îi șoptește farmacistei: „Un prezervativ vă rog!” Asta se uită după tejghea, constată că nu mai are și strigă la fata din depozit: „Lenuțo, adu te rog niște prezervative pentru domnu', că s-au terminat!” Ok, ăsta nu-i așa de tare, da-i adaptat după o reclamă TV. Din păcate nu mai știu la ce anume, așa că mi-ar fi foarte dificil să o găsesc pe net.

Și așa ajungem, ușor-ușor, la un subiect mai serios. Circulă pe Facebook următoarea imagine, luată de pe Forumul Softpedia (click pe ea pentru mărire):

relatie cu complicatii

Deci tipul s-o întâlnit cu una mai prostuță, care i-o zis că poate să renunțe liniștit la prezervative, că ea folosește pilule și-i sănătoasă, deci pe lângă că se simte mai plăcut în punctul culminant, economisește și un drum la farmacie. Și el o ascultat-o pe tipa asta prostuță. Și ea o rămas gravidă. Și acum el ce să facă? Că doar nu s-a însura cu o urâțică, și proastă pe deasupra?

Ei bine, în direcția asta pot să-l liniștesc. Nici nu se pune problema de însurat cu o proastă în cazul lui. Ci cu cineva de la care are de învățat. 

0 comentarii