website stat

Cum cucerești o fată

Eterna întrebare a unui băiat: cum cucerești o fată? Păi există multe metode. Una dintre ele este s-o inviți în oraș. Acum, în funcție de voi, de vârsta și situația pe care o aveți, de conjunctură etc, o poți scoate la un suc, la o terasă, la un film, la o plimbare în parc etc. Dacă sunteți ceva mai maturi, o poți invita la un restaurant. Dar la care? Astfel încât să se simtă apreciată, tratată cu respect, să nu-i dai senzația de ieftin dar în același timă să ieși destul de bine la portofel.

Cu excepția cazului în care tatăl tău este senator, sau om de afaceri, sau ceva pe-acolo, atunci chiar că nu are rost să punem problema asta, nu-i așa? Pe de o parte pentru că poți să bagi mâna oricât de adânc în portofel, că se umple la loc. Pe de alta că nici nu trebuie, și dacă ești misogin, bădăran și scârțar, tot vei avea pe cineva pe scaunul din dreapta, cu care să dai o tură. Pe șoselele patriei, evident.

cină romantică

Dar cum nu toți suntem fii de milionari, rețeta succesului poate consta în 1) a ști să găsești acele puncte sensibile care o fac pe respectiva fată să vibreze, și aici trebuie să ții cont că nu există două fete absolut identice, deci nu strică să afli ceva despre fata în cauză, ce-i place, ce nu, la ce visează și ce pasiuni are, 2) să reușești să folosești la maxim avantajele pe care le ai și să ascunzi eventualele lucruri care te-ar putea pune într-o lumină nefavorabilă și 3) să-i dai senzația că e ascultată, admirată, respectată.

Cât privește 1, dacă aveți niște prieteni comuni, îi poți descoase cu privire la ea. Cât privește 2, ziceam mai sus de ieșirea în oraș, consultă și tu o listă de restaurante din orașul în care te afli și alege-l pe acela care arată suficient de decent cât să fie încântată și suficient de ieftin cât să fii încântat. Cât privește ultimul punct, e de ajuns să schimbi două cuvinte cu ea, să-i pui o întrebare sau două și apoi să te faci c-o asculți. Nu îți trebuie mare artă oratorică, de fapt secretul constă în a tăcea din gură, în timp ce ea vorbește. Sunteți acolo amândoi, așezați la o masă, și mâncați, iar ea se descarcă, spunându-ți câte în lună și în stele, fericită că a găsit pe cineva care-o înțelege. Tot ce trebuie să faci tu în timpul ăsta este să admiri mașinile de pe geam.

Iar dacă ești ceva mai inteligent, poți lua exemplul tipului din clipul următor. Efect garantat.

0 comentarii