website stat

Transport de mobilier în capitală

În articolul de față o să vă fac cunoștință cu o firmă care vă poate fi de folos când vreți să vă schimbați domiciliul sau să vă mutați. Cei de acolo se ocupă de asemenea și cu relocari firme, adică tot partea care ține de mutare. În caz că nu v-ați prins din linkul anterior, vorbesc despre MovingBox.

Dacă o să citiți ultimul articol de pe SunLog, privitor la mobila viitorului, o să găsiți o perspectivă interesantă asupra imobilelor secolelor următoare. Deși poate va fi impropriu spus imobile, dacă se va ajunge acolo, de vreme ce textul respectiv propune locuințele... mobile! În orice caz, într-un astfel de viitor ipotetic, nimeni nu va mai avea probleme cu mutatul într-o altă zonă, căratul de mobilă șamd. Până atunci însă, schimbarea adresei unde habităm se poate dovedi un adevărat chin. Chiar dacă aceste „relocări” se fac de obicei rar, de câteva ori în viață, dificultățile pe care le întâmpinăm în aceste momente au dus la apariția unor firme specializate care vă ușurează sarcina mutării, contr-cost.

movingbox

Ceea ce e un lucru bun, și încă o dovadă a faptului pe care-l tot repet pe acest blog: prestările de servicii funcționează și sunt profitabile. Totuși, ca în orice domeniu, odată ce există ofertanți, se pune problema alegerii unuia dintre ei. Care, preferabil, să ofere servicii de calitate, să pretindă sume rezonabile de bani și să se achite de sarcini cu seriozitate, promptitudine și eficiență. Firma pe care o prezint azi, MovingBox, pare să bifeze cu brio aceste capitole.

În primul rând, au site (spre care am și pus un link ceva mai sus). Asta le oferă din start un plus de credibilitate, la modul că nu avem de-a face cu o societate comercială dubioasă, de care nu a auzit nimeni, ci cu niște oameni serioși, care se prezintă, care și-au pus numărul de telefon mare, cu roșu, în antetul primei pagini a site-ului și adresa precum și detaliile firmei în pagina de contact. La o adică, știm de unde să-i luăm dacă avem o problemă sau ceva. Apoi, prin același site, firma în cauză își ia niște angajamente publice, în scris.

Ce susțin ei? Că realizează evaluări reale și gratuite pentru fiecare client. Adică vă spun prețul înainte și nu vă taxează pentru asta, iar prețul final nu depășește ce v-au spus ei prima dată. Ceea ce, dacă n-ați pățit-o, deja vă poate aprinde un beculeț cum că există firme care vă spun una la început și vă cer alta la sfârșit. Apoi, MovingBox lucrează în condiții de siguranță, garantând bunurile dvs, deci puteți transporta inclusiv materiale tehnice sau sensibile, pentru care vă oferă chiar și depozitare la ei.

În fine, mie pagina lor de web mi-a lăsat impresia unor profesioniști. De fapt, ca să fiu sincer, pare mai mult un serviciu destinat firmelor și societăților serioase sau persoanelor cu bani, care doresc calitate. Dar ei preiau orice comenzi, și cum evaluarea este gratis, nu strică să-i contactați dacă sunteți în București și aveți nevoie...

PS: Imaginea din articol este de la ei de pe site.

0 comentarii