website stat

De ce orice afacere are nevoie de un site?

Daca ai deja o afacere in mediul offline, trebuie sa te gandesti serios la motivele pentru care ai avea nevoie de prezenta in online. Poate ca acum cativa ani in urma, procesul de creare site nu era ceva chiar atat de usor de realizat si rar vedeai un site bun. Astazi insa, oricine poate avea un site in doar cateva minute si mai apoi, isi poate creste business-ul cu succes, folosindu-se de avantajele pe care le ofera prezenta in online. Iata cateva din motivele principale pentru care ai nevoie de un website.

web design

1. Daca ai o afacere mica, la inceput, vei castiga foarte multa credibilitate


Dupa intreg procesul de creare site, urmeaza bineinteles ca el sa fie facut cunoscut publicului. Ei bine, astazi din ce in ce mai multi consumatori folosesc internetul pentru a cauta produsele si serviciile de care au nevoie. Afacerea ta, mai ales daca este una mica si la inceput, va castiga credibilitate prin prezenta in mediul online.

Daca deja ai un site insa e facut de incepatori, folosind tee si resurse gratuite, gandeste-te la ce avantaj ai putea avea daca ai apela la o echipa profesionista care sa se ocupe de intreg procesul de creare site la nivel profesionist. Astfel, cu un design reusit, vei inspira si mai multa incredere si vei fi din ce in ce mai popular pe nisa ta.

2. Un site te ajuta sa economisesti


Da, vei investi o suma destul de importanta in tot acest proces de creare site insa mai apoi, costurile lunare de intretinere vor fi mult mai mici decat daca ar trebui sa platesti lunar o reclama intr-un ziar, o revista, etc.

3. Un site iti va tine clientii informati


Gandeste-te la site-ul tau ca la un pliant sau o brosura online. Este mult mai usor sa actualizezi toate informatiile despre produsele tale, sa adaugi unele noi si sa elimini altele mai vechi. Astfel, iti poti informa oricand clientii despre viitoare evenimente, produse noi sau promotii de sarbatori, fara a trebui sa investeti constant in noi si noi materiale promotionale. Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata!

0 comentarii