website stat

Cea mai ieftină cazare la Mamaia

Astăzi am fost până la bancă să ridic niște extrase și am constatat că o prietenă care lucrează acolo is gone missing. Adică e în concediu. Pentru că deja afară e cald, lumea începe să-și ia fie o săptămână, fie mini-vacanțe de un weekend, și să meargă la mare. Ca urmare, poate vă interesează niște prețuri de hotel în diverse stațiuni. Ca de exemplu în Mamaia, că n-o să le trec în revistă pe toate. Hotelurile. La pensiuni și ce mai sunt, gazdă, nu cunosc prețul.

Conform BookingExpert, cel mai ieftin hotel din Mamaia este Hotelul Scapino, de patru stele. Atuuri: situat în apropierea promenadei Cazino, la numai 150 metri de plajă și 100 metri de Telegondolă. Zonă foarte bună, central, aproape de principalele atracții turistice. Capacitatea: 80 de locuri. Specificul bucătăriei: mediteraneeană.Are și sală de conferință plus parcare.

Hotel Scapino Mamaia

Prețul pentru o cazare aici începe de la 400 de lei pentru o cameră single, ofertă valabilă până la mijlocul lui iunie. A fost 250 de lei până la 1 mai, sorry. Prețul include micul-dejun și... TVA-ul. Apropo, e foarte mișto cum sunt prezentate toate aceste detalii pe pagina Booking Expert, cu prețurile într-o tabelă, cu orele de check-in și check-out etc.

Al doilea hotel în ordinea ieftin->scump are un nume insolit: Corabia Piraților Mamaia. Este de fapt un club de vacanță, care dispune și de garsoniere și apartamente de trei stele, ce pot găzdui de la 3 la 10 persoane, în sistem duplex. Prețul este aici mai mic de persoană dar mai mare de locuință. De exemplu, un adult va plăti 60 de lei în perioada asta pentru a se caza într-un apartament de 5 camere, care de altfel este și cel mai mic preț, dar acel apartament va fi ocupat cu încă 7 persoane. Deci în total 480 de lei pe apartament de 5 camere. Găsiți voi pe site tabelul cu prețurile și puteți calcula ce combinații vă convin.

Aveți de mers cam 250 de metri până la mare. Sau, dacă vă e lene, puteți face baie în una din cele două piscine puse la dispoziție gratuit. Tot gratis este și micul dejun.

Exceptând cazul că mergeți cu cortul în Vama Veche sai rămâneți acasă și vă plimbați prin București, nu știu unde veți găsi mai ieftin.

0 comentarii