website stat

Cinci reguli ca să devii Don Juan

Acest articol se adresează exclusiv bărbaților, fiind un mic ghid de cum să ajungi ca mine, sau ca Don Juan, că-i cam același lucru. Dacă ești bărbat (ținut sub papuc) și urmezi aceste reguli, o să vezi că o să ajungi în cel mai scurt timp un adevărat Don Juan, este matematic.

Regula nr 1: Îmbracă-te cât mai la modă!

Îmbrăcămintea este amprenta personalității unui om, așa că ce trebuie tu să faci este să-ți iei niște haine ca în imaginea de mai jos:

bărbat macho

care-i luată de pe Elbenwald. Sau ai putea să-ți iei chiar un costum de SpiderMan, cum am eu mai nou la avatar.

Nu sunt sigur că asta o să-ți aducă mai multe iubite, dar cu siguranță vei ieși în evidență oriunde vei merge!

Regula nr 2: Poartă un ceas elegant și mai ales precis.

Care te va scoate întotdeauna dintr-o situație complicată. Utilizarea lui se face în felul următor: dacă constați că tipa cu care te întâlnești se întinde la povești iar acele ceasului încep să dea câteva ture vesele, găsește-ți o scuză și pleacă. Ți-o zic din timp, pentru binele tău.

ceas cu semnalizare

Apropo de asta, un scrut banc: „Iubitule, mă duc până la vecina în povești 5 minute! Amestecă te rog în oala cu ciorbă din jumate în juma' de oră..."

Regula nr 3: Poartă niște pantofi deștepți!

Era un studiu conform căruia prima lucru pe care cad ochii interlocutorului sunt pantofii sau încălțămintea. Adică, cunoști o persoană de sex opus, dacă te îmbraci ca mai sus, indiferent că e fată sau femeie în toată regula, ea va pleca ochii, timidă și copleșită de personalitatea ta, și conform legilor fizicii newtoniene, direcția pe care va privi se va intersecta cu ce porți tu în picioare.

pantofi oxford

Așadar, încalță-te cu niște pantofi care să-ți pună cu adevărat în valoare inteligența! De exemplu, să poarte numele unei universități celebre sau al unui fizician de renume. Ce, nu există astfel de papuci? Ba există, ei se numesc Pantofi Oxford și pot fi admirați în imaginea de mai sus.

Regula nr 4: O mașină la vila omului nu strică niciodată!

Vila trebuie să fie, evident, dotată cu piscină, situată într-un cartier rezidențial, mobilată după ultima modă și, dacă se poate, în topul celor mai scumpe locuințe din lume.

Regula nr 5: Fii tu însuți!

Nu mai asculta de sfaturile altora. În special articolele de pe bloguri, cu titluri de tip „cum să devin cel mai atrăgător bărbat...” etc, sunt susceptibile de a conține informații dubioase sau nefolositoare.

6 comentarii

Unknown la 05.03.2014, 21:31

...sau link-uri. Super bancul!

Ethos la 05.03.2014, 21:37

sau linkuri, da. :))

psi la 13.03.2014, 18:19

îmi place tonul cu care dai sfaturile acestea! :)) deja mă aștept să râd când cintesc...

Ethos la 13.03.2014, 18:20

Sper să nu te dezamăgesc. Nu de alta, dar să nu-mi șifonez renumele... :))

Anonim la 19.03.2014, 11:06

Esti o permanenta sursa de inspiratie. Pe cuvant de onoare. Chiar daca nu o sa devinniciodata Don Juan :)

Ethos la 20.03.2014, 20:17

Nu-ți pierde speranța! :D