website stat

Ce este swingul?

Dacă o să vă uitați în dicționar la cuvântul swing, o să găsiți o grămadă de sensuri și nuanțe. De departe cel mai interesant este acela de schimb între parteneri. Mă refer la experiențe erotice inedite, în care două cupluri (pot fi și un cuplu plus încă o persoană) fac amor încrucișat, adică schimbă între ei partenerii pentru o noapte (sau o perioadă?), de comun acord.

swing

Swingul este de departe o practică veche. Cei care-și închipuie că uite dom'le, lumea se duce de râpă și societatea decade, au probabil unele lacune la capitolul istorie, pe care dați-mi voie să le acopăr parțial. Astfel, romanii au rămas celebrii nu doar pentru civilizația și imperiul lor, ci și pentru orgiile pe care le organizau și libertinajul sexual. De exemplu, era o practică comună ca femei din înalta societate să întrețină relații sexuale cu gladiatori, de sclavi și sclave nu mai vorbesc, ele condimentau viața sexuală a stăpânilor lor sau le ofereau celebre shouri erotice live, nu cum avem azi, la televizor. În partanteză fie spus, apetența romanilor pentru distracții nu se limitează doar la sex, de exemplu la petrecerile lor fastuase deseori consumau un meniu bogat și diversificat, după care ieșeau afară să vomeze, pentru a putea mânca din nou. În fine, corpul unei femei nude era privit pe atunci ca o operă de artă.

Lăsând trecutul în urmă și revenind la prezent, trebuie să recunoaștem că astăzi, în ciuda revoluției sexuale prin care am trecut în ultimii ani și a totalei lipse de pudoare ce caracterizează posturile TV, a discuta cu adevărat liber despre fantezii erotice poate fi uneori o problemă. Deoarece încă există foarte multe complexe și prejudecăți la omul de rând, iar uneori prin omul de rând se înțelege șeful tău, colegul tău, partenerul tău de afaceri șamd. Este, prin urmare, necesar să fii atent unde și cu cine vorbești, mai ales dacă vrei să experimentezi lucruri inedite în materie de eros și sexualitate.

Și pentru că schimbul de parteneri implică să discuți cu un alt cuplu (sau cu alte persoane), cuiva i-a venit ideea de a face un site dedicat exclusiv celor interesați de așa ceva, site care poate fi accesat la adresa Swing.ro. Ideea mi se pare foarte faină, într-un fel este ca un grup de pe Facebook, adică un loc unde oameni cu interese comune se pot întâlni, post socializa, se pot cunoaște și pot forma relații. Având certitudinea că toți ceilalți sunt nu doar lipsiți de prejudecăți și discreți, astfel încât în cazul unui refuz nu vei deveni ținta ironiilor, dar și interesați, la rândul lor, de swing.

Câtă lume se înscrie și frecventează un astfel de club? Sincer, habar n-am. Dar evident că nu-i pentru oricine, fie și pentru că implică ca și partenerul tău (soțul, iubita etc) să fie de acord cu așa ceva. Probabil că se aplică doar la tineret. Avantajul e că și celelalte cupluri de acolo vor fi la fel de tinere și libere în gândire.

0 comentarii