website stat

Tinerețea te face fericit

Este deviza celor de la tinar.ro care, spun ei în descriere, livrează fericire. Eu mă mulțumesc să spun că a trecut Sfântul Valentin, cu toate inimioarele și rozul lui, și a rămas ceea ce contează cu adevărat, adică sentimentele durabile, acolo unde acestea într-adevăr există. Sentimente care nu depind de ceva sărbătoare și nu se exprimă într-o singură zi pe an. Iar pe net au rămas magazinele care oferă reduceri constante, nu de ocazie. Între care poate îl putem încadra și pe acest tanar.ro, pe a cărui pagină cu rochii de club puteți găsi produse cu discounturi masive de 30%. Articolele vestimentare sunt accesibile, nu cele mai ieftine dar accesibile, și foarte variate (m-am plictisit făcând scroll).

pe tocuri


Nici secțiunea de incaltaminte dama nu duce lipsă de diversitate, iar reducerile uneori merg până la 58%. Văzând atâtea pagini și tipuri de încălțăminte, mai că nu-mi vine să cred că le au pe toate pe stoc sau că măcar le pot procura. Dar presupun că altfel nu le-ai fi pus acolo pe „raftul” virtual. Puteți și să le filtrați după interese, de exemplu puteți căuta doar ghete dama sau botine, ori le poteți afișa în funcție de ultimele apariții (noutatea articolului), vizite, reduceri, preț...

oare cu ce sa ma imbrac ?

Și cu asta mai bifez un magazin care poate fi trecut pe lista de locuri interesante când vine vorba de shopping pe net. De data asta, în ce privește hainele. O singură mică nemulțumire am cu aceste magazine, nu-i vina lor dar evident că nu poți proba ceea ce cumperi înainte de a cumpăra. Unele însă te lasă să returnezi produsul dacă nu ești satisfăcut de el, sau ți-l schimbă. Apoi, dacă știi bine măsurile și descrierile de pe site sunt corecte (și e treaba lor să fie, deși am auzit și de experiențe neplăcute în această direcție), imposibil ca fusta sau pantalonii pe care-i iei să nu-ți vină bine. Așa că ultima problemă care rămâne, dar care de data asta n-are a face cu magazinul în sine, este eterna întrebare: oare cu ce să mă îmbrac, care le face pe fete să piardă o jumătate de zi în fața oglinzii... :)

0 comentarii