website stat

Se caută un magazin universal

Voi cumpărați de pe net? Până acum eu mai mult piese de calculator. E mai ieftin să-ți cumperi un PC online, sau să-l asamblezi din componente, pentru că pe net găsești 1) cele mai ieftine chestii și 2) cele mai bune chestii, sau cel puțin cu cel mai bun raport preț/calitate. În plus, te mai poți documenta, citești reviewuri, intri pe forumuri, vezi ce păreri au alții despre magazinul X. În orice caz, zic eu că ieși mult mai bine decât să-ți cumperi de la magazinul de peste drum. Sigur, nu are rost pentru orice produs, dar pentru cele care contează.

epilare sonică braun

Faza e că după ce începi să împarți apartamentul cu o fată, de exemplu pentru că e iubita ta și locuiți împreună, o să te trezești căutând pe net și alte magazine, complet noi pentru tine, cu produse care te debusolează. Dați-mi un link la o imprimanta cu laser și, după o scurtă informare, o să vă spun dacă merită sau nu, dacă e bună sau nu, dacă e de viitor sau nu etc. Dați-mi adresa unui epilator braun (sonic!) și o să mă uit la e ca mâța în calendar. Presupun că, pentru a vedea ce și cum, va trebui să intru pe tot felul de forumuri de fete (nici nu știu care-s ălea) și să caut ce au zis despre acest epilator cele care l-au folosit. O ocupație, să recunoaștem, mult mai interesantă pentru un bărbat decât să se uite la un meci de fotbal!

Ok, o poți lăsa pe ea să caute. Chestia e că uneori, și anume atunci când tu ești cel care cotizează, ai vrea să fii sigur pe ce dai banii. :) Iar noi ne pricepem mai mult la boxe lg decât la cosmetice și alte marafeturi feminine. Așa că mă întreb, oare n-ar fi mai bună ideea unui magazin care comercializează de toate? Și chestii audio, dar și produse de îngrijire a pielii? E vorba de brand: dacă sistemul de sunet pe 7 canale pe care l-ai luat de acolo e foarte performant, probabil asta indică că respectivii au furnizori buni și nu fac rabat de la calitate, deci și bigudiurile de la ei vor fi ok. Păi nu?

În concluzie, cunoașteți un astfel de magazin, și dacă da, care?

0 comentarii