website stat

Aproape primăvară

Au mai răms 3 zile până la intrarea oficială în primăvară. Intrare marcată de 1 martie sau Mărțișor, și urmată la scurt timp de 8 martie sau Ziua Femeii. Alegeri inspirate, pentru că femeia poate fi considerată un simbol al primăverii, fiind cea care dă viață, care regenerează, care chiar trezește fericirea. Primăvara este începutul fericirii și pentru Natură, pe al cărei chip soarele începe să lumineze și să zâmbească. Merită așadar ca în aceste zile să le acordăm o atenție deosebită lor, femeilor, și să le facem să se simtă iubite și fericite. Pentru ceea ce ele ne fac să ne simțim în tot restul anului.

cadouri femei

Dacă vreți niște sfaturi de cadouri, cam ce-ar putea să le luați, ei bine, aflați că eu nu sunt persoana potrivită să vi le ofere. Și nu pentru că nu aș avea habar de ce-și dorește o femeie, ci pentru că gusturile diferă de la caz la caz, iar cel mai bine va știi chiar ea, femeia în cauză. Așadar, cei care sunteți mai apropiați de iubitele sau soțiile voastre, care le cunoașteți gusturile și dorințele, veți avea posibilitatea să le dăruiți ceva mai pe placul lor. Eu nu pot să vă spun dacă să le luați pantofi cu varf ascutit sau pantofi cu vârf plat, dar un lucru vă pot spune cu certitudine: puteți să le luați pantofi! Fiecare va avea modelul ei preferat, încă cu certitudine că toate își vor dori un model. Magazine online (mai ieftine decât cele offline) găsiți, un exemplu e pus de mine în linkul anterior.

sandale

O altă idee, niște genti de seara frumoase, ca să aveți de unde alege. Sau sandale dama Matar.ro, pentru că puteți fi siguri că frigul ăsta n-o să mai dureze mult și cui nu-i place o pereche nouă de sandale primăvara? Și pentru că site-ul respectiv (matar.ro) are reduceri consistente (30% discount) și lichidări de stoc la peste 3000 de produse, dar nu vă scutește nimeni să căutați și altele, veți găsi cu siguranță. În fond, magazinul nu contează atât de mult, că dai cu 5 lei în plus sau în minus. Ce contează e să găsiți un cadou frumos, inspirat și care să-i placă.

Restul e secundar...

0 comentarii