website stat

DivinoStudio ca alternativă

Era o vreme când sexul vindea. Și mă refer la perioada de început a internetului, când cei care au avut inspirația să-și facă site-uri pentru adulți au făcut o căruță de bani. Probabil știți poveștile, nu le repet. Acele vremuri însă sunt demult apuse. Și nu pentru că sexul nu mai vinde, căci este, cea mai veche - hai să nu-i zicem meserie, dar preocupare a omului. Ci pentru că a devenit foarte accesibil. Să-ți faci un site cu imagini erotice nu te mai duce nicăieri azi, deoarece e de ajuns să scrii un cuvânt „interzis” pe Google images și vei găsi mai multe poze decât poți salva pe calculator.

divino studio

Pozatul nud nu mai este o activitate rentabilă nici pentru fete. Motivul este același: Google. De data asta, nu doar că vei găsi fete mai tinere și mai sexy ca tine, dar... vei apărea și tu pe-acolo. Nu mă credeți? Dați un search pe Google Images după oricare actriță celebră, să vedeți singuri. Și nu mă refer la staruri porno: actrițe cunoscute, nume de la Hollywood. Le veți găsi aproape pe toate în ipostaze mai mult sau mai puțin provocatoare, mai mult sau mai puțin decente, de pe vremea când erau încă tinerele și necunoscute, sau chiar de după. Pentru că Google nu iartă iar opinia publică, imună la misterul erotic feminin, nici atât.

Astăzi, site-urile de succes sunt cele care au modelele lor. Cumpărate, în posesia lor, cu act de proprietate, cum vreți să-i ziceți. Adică filmează doar pentru acele site-uri. Și când zic filmează, nu mă refer în niciun caz la simple poze.

divino studio

Mi se șoptește din culise că videochatul încă mai merge. Da, videochatul mai merge, din câteva considerente simple. Este relativ safe, adică nu trebuie să te dedai la relații intime cu necunoscuți. Este anonim, în principiu interacționezi cu persoane de pe alte continente. Și, principalul atu, este interactiv. De ce vă place mai mult să jucați WOW online, cu jucători reali, decât acasă cu calculatorul? Păi pentru că există o interacțiune reală, pentru că aveți imprevizibil, pentru că la celălalt capăt se află ființe vii, ca și voi. Din același motiv, o ședință pe chat poate fi mai incitantă decât o poză sau chiar un film erotic.

Mă îndoiesc că veți câștiga ca fete chiar 5000$ sau peste, cum se afirmă de exemplu pe pagina DivinoStudio.ro (de pe care sunt luate și imaginile din articol) că puteți câștiga. Dar un venit substanțial, peste cel mediu din alte domenii, dacă aveți corp, minte și sunteți fotogenică, probabil că puteți. Însă nu știu dacă se merită. Și nu o zic pe baza unor prejudecăți; nu am nimic cu ce fac alții, fiecare e liber să-și trăiască viața cum vrea. Dar, în lipsa unei calificări și a unor deprinderi, ce veți face mai târziu, când vârsta va începe să-și spună cuvântul?

Pe de altă parte, decât să mori de foame tânăr...

0 comentarii