website stat

A mai rămas o zi

Mâine, 1 martie, intrăm oficial în primăvară. În afară de asta, e și ziua Mărțișorului. Iar o săptămână mai târziu, Ziua Femeii. Primăvara este întotdeauna un moment frumos, așteptat de majoritatea. Este și un moment fructificat la maxim de unii comercianți, respectiv cei care vând mărțișoare, felicitări de 8 martie etc. Am văzut și un trend interesant pe Facebook, o grămadă de persoane se apucă să realizeze chestii hand-made și apoi încearcă să le vândă. Dar, sincer, multe dintre ele arată jalnic. Adevărul e că, oricât de artist te-ai crede tu, de cele mai multe ori nu poți rivaliza cu un producător care chiar cu asta se ocupă și din asta face bani.



O alternativă la mărțisoare: aranjamente florale 1 martie, ca cel din imagine. Imaginea este luată de pe un site cu plante de apartament (interior sau exterior), și iată o idee bună: fetelor, femeilor, sexului slab în general îi plac florile. Și plantele. Niște flori simple pot fi oricând binevenite la un cadou dar un aranjament de lux, ca cel de mai sus, poate efectiv înlocui cadoul. Și arată superb. Iar niște plante pot constitui un cadou ideal în orice perioadă din an, nu doar de 8 martie. Au și avantajul că vă înfrumusețează casa, fără a se ofili, și chiar purifică aerul din cameră.

După cum ați putut observa, site-ul la care m-am referit anterior comercializează flori de lux. Tocmai de aceea, prețurile lor nu sunt tocmai de ordinul zecilor de lei, dar unde mai găsiți astăzi ceva sub 100 de lei? Ceva de calitate, frumos. Însă remarc că pagina lor pentru 8 martie flori conține buchete mult mai scumpe decât plantele de care v-am spus. Presupun că, fiind o ocazie, fiecare încearcă s-o fructifice într-o cât mai mare măsură. Un motiv în plus să vă recomand ghiveciurile absolut mirifice de plante și pentru 8 martie. Asta legat de partea florală a cadoului; îl mai puteți condimenta cu niște bomboane de ciocolată fină, o cafea, un parfum.

Voi la ce caduri v-ați gândit până acum?

0 comentarii