website stat

Review de site: Miniprix.ro

miniprix.ro
În acest articol o să fac un scurt review unui site de îmbrăcăminte, și anume miniprix.ro. În primul rând, site-ul stă foarte bine la capitolul aspect sau design. Backgroundul este compus dintr-o imagine oarecum de tip tapet, cu modele de haine, foarte stilizată. Sus există o secțiune mare, cu slidere care ne prezintă diversele oferte sau noutăți. Grafică este drăguță, pagina conține multe produse și puține (spre deloc) elemente care să nu fie de folos. Sus există un meniu al articolelor, foarte mișto, jos există linkuri spre rețelele sociale, meniuri cu informații utile, adrese de contact etc, plus o serie de sigle care îți spun de exemplu că magazinul acceptă plăți prin PayPal. Site-ul se încarcă repede.

La capitolul conținut, să studiem câteva produse. În primul rând, la categoria ghete barbati, observăm că există nu mai puțin de 88 de articole, deci avem de unde să alegem. Prețurile sunt între 19 și 320 de lei, lucru care poate nu se observă de la început, deoarece sortarea implicită a ghetelor (și în general a tuturor produselor, presupun) se face după vechime, adică articolele vestimentare mai noi sunt afișate mai sus. Fiecare produs are pagina lui, cu descriere, mărimi disponibile, detalii, mai multe poze etc. Și se pare că au vânzări la ele, deoarece stocul de balerini piele de exemplu li s-a epuizat. Dacă însă pantofi găsești cât vrei, la secțiunea paltoane barbati te întâmpină o pagină goală, unde scrie: Produse: 1-0 din 0 la categoria Paltoane/Pardesie. Poate mai la primăvară, sau mai la toamnă.

Magazinul este activ pe rețelele sociale și am notat că utilizatorii care pun întrebări pe pagina de pe Facebook primesc răspunsuri. Tot de acolo, de pe pagina lor de Facebook, am copiat și imaginea din articol. În concluzie, un site care, cel puțin la cum se vede din afară, merită vizitat. Sunt curios și dacă ați cumpărat de acolo, caz în care vă invit să expuneți în comentarii relația cu ei și cât de mulțumiți ați fost de hainele sau produsele cumpărate. :)

5 comentarii

Anonim la 28.01.2014, 19:10

Am multe colege care cumpara de la MiniPrix si sunt foarte multumite. Nu mai zic de ce reduceri senzationale practica uneori, Recomand. A, si imi mai place politica lor de retur. Nu sunt mofturosi deloc.

Ethos la 28.01.2014, 22:10

Tocmai am văzut c-ai scris și tu despre ei. :)

Unknown la 23.03.2014, 23:11

unde dracu accepta paypal????? femeiooo

Ethos la 24.03.2014, 12:29

Pfuai, nu se poate cu PayPal? Partea feminină din mine o fi greșit când am scris articolul. :) Mea culpa!

xistullah la 09.11.2022, 06:48

Casino War is the fastest and simplest table game to learn and play. The object of the sport is to beat the vendor's card. If your card is greater than the vendor's, you win even cash. In this model of Blackjack, all of the 10-value playing cards are removed from 카지노사이트 play.