website stat

Ultimul cartuș

Contrar aparențelor sau titlului, articolul de față nu este un comentariu pe marginea unui film polițist. Astăzi o să vorbim despre imprimante. Și mai exact, o să vă recomand un site, care conține cam tot ce vreți din domeniul fascinant al tipăririi literelor electronice pe coala de hârtie. Pentru că ce este mai fascinant decât să dai naștere, prin cuvinte, unui univers fictiv, unei poezii sau unui roman? Bineînțeles, putem fi și pragmatici, listând diverse formulare tip, cereri sau statistici. Indiferent că suntem romancieri amatori care scriu în timpul liber, acasă, sau că avem un serviciu ce implică tipărirea multor acte, piesa centrală în jurul căreia vom gravita se numește imprimantă. Iar unul din locurile de unde o putem achiziționa este Cartușeria.

imprimantă

De ce de acolo? Să zicem că vreți să vă cumpărați un calculator și aveți mai multe opțiuni, de exemplu îl puteți lua de la Altex, de la Domo sau de la o firmă de calculatoare. Ce alegeți? Eu cred că în majoritatea cazurilor, veți prefera firma de calculatoare. De ce? Pentru că ei se ocupă cu așa ceva, sunt pasionați de asta, se pricep să le și repare etc. Și cum se traduce asta în produsele de pe raft? Foarte simplu: la Domo și la Altex nu veți găsi decât PC-uri gata asamblate în timp ce o la firmă de calculatoare veți găsi și memorii, și plăci de bază, și periferice, adică cam toate componentele pe care vi le puteți imagina legat de un laptop sau un desktop, plus reparații și tot tacâmul. Pentru că ei cu asta se ocupă, asta e specialitatea lor și asta le place.

În mod similar, dacă vreți să vă luați o imprimantă bună, căutați un magazin care este specializat pentru imprimante. Ori, primul lucru care te surprinde la Cartușeria este numele. Și apoi, desigur, lista de produse. Nu doar imprimante, dar și cartușe (de toate tipurile, vă dau ca exemplu cartus hp 300 și cartus hp 21), sisteme ciss, tonere, cerneală refill etc. Cu alte cuvinte, nu doar produsul finit, imprimanta, dar și tot ce ține de ea, într-o gamă foarte bogată, ceea ce arată că cei de acolo sunt pe felie, sunt la ei acasă când vine vorba de așa ceva și probabil dețin o expertiză și o ofertă de produse mai bună decât concurența. Nu susțin că sunt singurii. Dar cât timp magazinul de la parter nu are, pe lângă imprimante, și un laminator a3 de vânzare, eu zic să nu vă luați de-acolo.

Pe de altă parte, recunosc că n-am cumpărat încă de la ei. Tot ce folosesc e cumpărat de alții, pe banii lor. Voi cât de mulțumiți sunteți de imprimanta voastră?

0 comentarii