website stat

Cum să te protejezi de hoți

Dragă cititorule, o să-ți dezvălui în cele ce urmează câteva metode foarte eficiente care să te protejeze de hoți. Pe tine, pe familia ta, mașina ta, magazinul tău, garajul tău și ce mai ai. Și să îți spun de ce, pentru a-ți proteja bunurile, ai nevoie de soluții de securitate Ultramaster. Dar să încep prin a-ți spune un banc.
Un avion care trebuia să facă aproape înconjurul globului, rămâne la un moment dat fără busolă. Ca să-și dea seama cam pe unde sunt, pilotul îi cere secundului să scoată mâna pe geam. Acesta o scoate, apoi spune:
- Foarte cald!
- Suntem deasupra Ecuatorului, deduce pilotul
Mai merg ei ce merg, după care pilotul îl pune din nou pe secund să scoată mâna pe geam. Acesta spune:
- Foarte rece!
- Înseamnă că am ajuns deasupra Siberiei.
După încă puțin timp, secundul scoate din nou mâna și, când o trage înapoi, constată că de pe mâna i-a dispărut ceasul. La care pilotul, netulburat:
- Suntem deasupra României.
furt

Cum să-ți protejezi așadar un bun, o locuință sau un magazin de hoți? Probabil te-ai uitat, ca și mine, la multe filme cu jafuri sau spargeri de bănci și ai văzut hoți celebri care dispuneau de tot felul de aparatură. În realitate, pentru a pătrunde prin efracție într-o încăpere, este destul de simplu în zilele noastre, nu îți trebuie aparatură foarte sofisticată deoarece nici victima nu utilizează sisteme de securitate ca la Fort Knox. Dar poate ar trebui. În orice caz, iată mai jos kit-ul de lucruri pe care ți le recomand:

În primul rând, ai nevoie de o alarma cu sistem wireless. De ce wireless? Pentru că nu depinde de fire, pentru că degeaba taie cineva cablurile, pentru că este mai nouă și mai modernă, pentru că vorbim de o tehnologie superioară, și pentru că este mai ușor de instalat și de folosit. Iar cea pe care ți-am indicat-o în link este protejată la spumă sau încercări de stricare/tăiere/sabotaj.

Apoi, mai ai nevoie de o cameră video foarte bună. Îți recomand o cameră IP. Dacă nu știi ce înseamnă, IP vine de la Internet Protocol și specifică faptul că acea cameră nu are nevoie nici ea de fire, ci poate transmite secvențele video înregistrate direct printr-o rețea de calculatoare sau prin internet, în timp real. Asta înseamnă spațiu mai mare de stocare, control mai bun asupra filmelor (care se află în posesia ta și nu în magazinul sau încăperea unde ai montat camera) etc. Camerele Web de exemplu, banelele camere web sunt de acest tip. Desigur însă, ție îți va trebui una performantă; tot ce trebuie să faci ca s-o găsești este să consulți o oferta camera ip. Da, prima din listă înregistrează în format HD (720p) și costă numai 500 de lei.

În concluzie, puteți intra pe respectivul site și studia oferta de prețuri și produse. Și, cine știe, lua o decizie care să vă scape de eventuale neplăceri pe viitor...

0 comentarii