website stat

Se apropie concediile de iarnă

Ei, încă mai este timp. Dar se apropie Black Friday, care va fi la sfârșitul lunii, pe 29 noiembrie, și când veți putea cumpăra diverse lucruri la prețuri foarte mici. Iar după Black Friday practic intrăm în luna decembrie. Așa că întrebarea Tu unde-ți vei petrece condediul? devine din nou de actualitate.

Kusadasi

La ora actuală este o prostie să cumperi bilet pe căile tradiționale, adică să bați la ușa unei agenții de turism din orașul tău, să o ții pe tipa de acolo o jumătate de oră la povești, pentru a-ți furniza o sumedenie de informații, după care să plec nesatisfăcut. De ce? Pentru că acum există zeci de agenții de turism pe net, adică care au site-uri și o prezență vie în spațiul virtual, așa încât poți frunzări diversele oferte de vacanțe, promoții, curse, prețuri etc din confortul casei tale. Ba chiar poți obține informații despre eventualele destinații ce îți fac cu ochiul, de pe multiplele bloguri de turism sau pagini personale existente ale celor care fac multe drumeții. Asta dacă le vrei la prima mână, oneste, nu prelucrate de ceva trust de știri.

Fethiye

O astfel de agenție de turism este și Murat Turism. Site-ul, accesibil la adresa muratturism.ro, încearcă să vă seducă cu diverse sejururi în Turcia, Grecia, Paris și altele. Iar dacă vă întrebați cum adică Turcia și ce ați putea vedea acolo, înseamnă că n-ați călătorit. Altfel, ați fi recunoscut poate imaginile de mai sus, prima din ele înfățișând minunatul oraș Kusadasi iar a doua - Fethiye. Pe Murat, aceste oferte de vacante in Kusadasi și Fethiye sunt însoțite de câteva explicații cu privire la atracțiile turistice din acele zone, clima de acolo, situarea geografică precum și accesul la liniile aeriene mai importante. Un singur lucru sau obiecție am relativ la acest site: pozele parcă nu cadrează cu anotimpul ce vine... :)

Santorini

Când povestea se împletește cu istoria și geografia, eu aș alege probabil o altă destinație, și anume Santorini. Poate pentru că Pitagora, Platon și Socrate au a ne învăța mai multe decât Baiazid și Imperiul Otoman. Deși în poeziile eminesciene aceștia din urmă sunt menționați mult mai des. Dar albul clădirilor cred că va da o imagine idilică orașului acoperit de fulgi de nea. Oare cei din grecia consultă agenții de turism cu frumusețile naturale din Cucuieții de Deal, în vederea petrecerii sărbătorilor de iarnă acolo? Cucuieții de Deal, apropo, este colțul de lume în care habitez eu. N-ați auzit de el? Mno, păi haideți în vizită...

1 comentarii

florentin la 07.11.2013, 08:56

pai nu asa sunt o gramada de site-uri in online...