website stat

Aparate de gatit de Black Friday? Vezi cateva oferte

AMR-ul e în scădere, ca să zic așa, Au Mai Rămas două săptămâni jumate' și e Black Friday. Care imposibil să nu știți ce este, dar pentru orice eventualitate, e vorba de un fel de „sărbătoare” preluată de la americani, o zi (ultima vineri din luna noiembrie) când magazinele se întrec în a oferi promoții, cadouri speciale sau reduceri. Până într-acolo încât unele oferte ajung să sune a incredibil, cumperi un produs și primești altul gratis, cumperi un produs la 50% din valoarea lui inițială și așa mai departe.

Black Friday

Anul acesta Black Friday cade pe 29 noiembrie. Se pune întrebarea ce magazine participă efectiv, astfel încât să știm pe ce să stăm cu ochii în preajma acestei zile. Evident că cu ochii pe monitor, deoarece acum există internet, sper că nu mai e cazul să mergeți la magazinul cutare din oraș, unde să așteptați la ditamai coada, când puteți găsi produse similare și mai ieftine sau de mai bună calitate online. Dar, cum ziceam, care sunt magazinele? Păi cu siguranță sunt multe, Efin însă a realizat o listă cu câteva, pe care vă invit s-o parcurgeți și voi.

Acum, rămâne de ales niște cadouri, sau cumpărături. N-o să vă zic ce să alegeți, deoarece fiecare face acest lucru pentru el. Dar vă zic niște criterii pe care puteți să le aveți în vedere. Un ajutor dacă vreți, niște sugestii. În primul rând, prețul nu este atât de important, deoarece cu ocazia acestei zile putem cumpăra produse scumpe la un preț redus. Deci cu cât e produsul mai costisitor, cu atât economisim mai mult cumpărându-l pe 29 noiembrie. Dar el trebuie să fie relativ ieftin în comparație cu alte produse similare, adică să nu fie o țeapă.

cumpărături

Mai departe, ar trebui să fie ceva de calitate. Apoi, dacă dorim să facem iubitei sau soției noastre un cadou, ar trebui ca el s-o impresioneze. Gândul ne zboară la ceva produse de lenjerie intimă, cosmetice sau bijuterii; ori poate dulciuri. Dar dulciurile nu durează (decât până la mâncăm), iar de cumpărat le putem cumpăra și în restul anului. Și, în sfârșit, n-ar fi o idee rea ca respectivul produs să fie util. Ba mai mult, să fie util pentru amândoi: atât pentru ea cât și pentru noi.

Este motivul pentru care vă recomand să căutați niște aparate de gatit de pe www.melarox.ro. Ele cred că satisfac toate condițiile: vor încânta orice femeie (care este prin însăși natura ei o gospodină), vor fi și utile, veți beneficia și voi în timp de pe urma lor, le veți putea găsi la ce prețuri și calități doriți și, în sfârșit, vă vor rămâne și pentru anul care va urma. Desigur, este doar o idee, care nici nu implică costuri prea mari. Dar voi mergeți mai departe pe dulciuri și inimioare, dacă asta vreți, nu vă opresc, vedem noi cine râde la urmă... :)

0 comentarii