website stat

Din trecutul lui Edward Snowden

Un articol din 2006 a reintrat în atenția mass-mediei (cel puțin pe internet) deoarece dezvăluie un Edward Snowden preocupat de arta fotografiei. Iată declarația unui tip care i-a servit drept model:


Deci am fost invitat să pozez pentru acest tip (potențial NSFW) săptămâna trecută, și abia acum am primit rezultatele de la el. Pozează de regulă bărbați, și are niște persoane... „suspicioase” interesate de munca lui, așa că am fost puțin îngrijorat că, cum să zic, îmi va da pantalonii jos și mă va prăji, dar s-a dovedit a fi ok și de asemenea un foarte bun fotograf.

Edward Snowden modelling

Pentru cei care nu știu, Edward Snowden este tipul care a dezvăluit programul de supraveghere mondială dezvoltat de NSA, numit și PRISM. Făcând asta, el și-a pus în pericol libertatea și siguranța, renunțând de asemenea la o viață idilică (și extrem de bine plătită) în Hawaii și lăsând în urmă o superbă balerină care acum pluește pe mare fără busolă. O cheamă Lindsay Mills și o puteți admira mai jos:

Lindsay Mills

Ce-o fi fost în capul lui de a renunțat la toate acestea? A, da. A spus că nu vrea să trăiască într-o lume în care tot ceea ce face este înregistrat. Destul de sumbră perspectiva, nu-i așa? Mai ales că nu-i ruptă din fantezia cuiva, ci din... realitate.

2 comentarii

bucuros la 14.06.2013, 10:46

multi daca ar putea alege viata lui, ar alege'o... nu mi se pare nimic ff grav. dar mai incoo o sa'i para rau.. poate.

Ethos la 14.06.2013, 11:49

E posibil. Dar ce a făcut a fost cumva eroic. Și ce a dezvăluit arată că trăim într-o lume în care Big Brother e real.