website stat

O nouă șansă de a lucra lejer în online și de a câștiga bani buni - joburi în videochat

Pentru bărbați și femei, pentru cupluri, fără discriminare, există tot mai multe joburi în videochat. Numai eu câte am auzit despre persoane care fac acest lucru și nici măcar nu se mai feresc să zică cu ce își câștigă existența. Toată țara a fost asaltată de studiouri de videochat și de anunțuri pentru lucru în acest domeniu, chiar de acasă.

prime-studios

Am devenit tare curios despre dedesubturile acestei industrii, prin urmare am hotărât să văd mai exact în ce constă un asemenea loc de muncă în ziua de azi în România.

Curios despre joburi în videochat și ce se caută acolo la nivelul țării noastre?

Oriunde ai căuta pe net în străinătate câte ceva despre videochat, vei găsi numai lucruri generice despre discuții între două sau mai multe persoane, cu o cameră și un microfon, pe diverse teme și fără să se intre prea mult în amănunt. Dar tu știi despre ce fel de joburi in videochat ai vrea să afli mai multe detalii de fapt.

Așa că fiind din România, caută mai bine în română și vei vedea câte informațiii, mărturii și întrebări des adresate despre această industrie vei găsi. Un studio de videochat care îți va răspunde franc la nelămuriri și curiozități este Prime Studios. Accesând cu un click site-ul lor de prezentare - prime-studios.ro - vei descoperi din prima o mulțime de lucruri care îți vor face și lumină și te vor atrage.

Intrând online ai chiar și șansa de a discuta direct în chat cu un reprezentant al studioului de videochat căruia îi poți adresa suplimentar dorințele tale. Lăsând la o parte asta, site-ul de prezentare este foarte bine structurat. Cu câteva clickuri precise poți ajunge să afli despre istoria studioului. Dar și despre unele dintre cele mai adresate întrebări pe care le primesc cei de acolo de la cei curioși sau care doresc să lucreze în domeniu.

În plus, în galeria de fotografii vei vedea exact cum arată camerele unde se lucrează, mobilierul, decorul și locația de lucru a modelelor de la videochat. Și acest criteriu este extrem de încântător pentru unele persoane care doresc să-și încerce șansa în domeniul care nu mai are nici o taină în ziua de azi.

Și tu cauți joburi lejere, în care să câștigi bani buni din prima și să ai un program care să lase pe alții cu gura căscată?

Încearcă-ți norocul cu joburi in videochat. Nu-ți pot spune mai multe despre ce presupune munca exactă. Însă din toate cunoștințele mele jobul e satisfăcător și încă se profesează în domeniu. Până la urmă ce ai avea de pierdut din asta?

Contract de muncă vei avea, ore libere la fel, dacă nu chiar vei putea să-ți faci orarul de muncă după cum ai tu chef. Un salariu minim există garantat și nu cred că este cazul să te gândești că este vorba despre salariul minim pe care îl încasează un român la orice loc de muncă obișnuit. Am înțeles că ar fi vorba și de niște bonusuri tare consistente care nu ar face pe nimeni să zică nu.

Eu nu vreau să te conving să te angajezi în industria videochatului. S-ar putea să te convingi singur intrând pe site-ul prime-studios.ro și văzând câte au de oferit.

Contact:

Piața Victoriei, București

0725 165 944

0 comentarii