website stat

Când Social Media te dă de gol

La rubrica Știri Extrasport, Gazeta Sporturilor ne propune o știre mai mult decât interesantă. Fostul acționar Dinamo Dragoș Săvulescu a fost reținut de poliție în Grecia (după cum se vede, toate știrile de azi sunt despre Grecia). Aparent, omul de afaceri a fost dat de gol de niște poze de-ale iubitei sale, puse pe Instagram.

Angela Martini

Se pare că frumosul fotomodel albanez Angela Martini (foto) a postat pe contul ei de Instagram cel puțin o poză în care apare alături de iubitul ei fost dinamovist și care i-a dat de gol ascunzișul: insula Mykonos, Grecia. Pe numele milionarului român era emis un mandat european de arestare, în baza căruia a și fost ridicat de către poliția elenă.

Este interesant că noi privim rețelele sociale ca pe un fel de facilitate, dar ele te pot și autodistruge într-un anumit sens, putând fi folosite împotriva ta, fără ca cel care te urmărește să facă un efort special în direcția asta, tu fiind cel care singur se dă de gol. Este foarte tentant să postezi imagini cu tine care să te pună într-o lumină favorabilă, dar foarte puțini ne gândim la impactul negativ pe care lansarea acestor imagini în spațiul public poate să-l aibă asupra vieții noastre personale la un timp mai lung sau mai scurt. Iar aceste imagini, odată urcate, practic este aproape imposibil să le faci dispărute.

Cumva, internetul a schimbat paradigma în care trăiam.

0 comentarii