website stat

Biletul zilei fotbal: de ce trebuie să ții cont

Tema articolului de față o constituie pariurile sportive online, unde, pentru a ne maximiza profiturile și a câștiga ceva experiență, învățând totodată să ne exercităm o auto-disciplină care se poate dovedi în timp salutară, ni se spune că este de preferat să jucăm cât mai des pe biletul zilei fotbal, sume mici, care la sfârșitul lunii pot să ajungă pe plus. Să vedem ce este acest bilet al zilei și care sunt criteriile pe care trebuie să le avem în vedere atunci când alegem meciurile pe care să pariem în cadrul lui.

fotbal

Ce este biletul zilei fotbal?


Biletul zilei fotbal este un bilet prin care încercăm în fiecare zi să ne multiplicăm veniturile în cadrul jocurilor de pariuri sportive online. Eu le spun jocuri dar sunt cât se poate de serioase deoarece implică câștiguri sau pierderi de bani, dar dacă tot vă place fotbalul și vă merge cât de cât mintea, iată o șansă să o păcăliți pe nevastă să vă lase să vă uitați la meci în loc să schimbe canalul pe telenovelă, deoarece nu-i o simplă distracție, ci o afacere din care puteți întreține familia! :)

Un astfel de bilet, numit biletul zilei fotbal, se alcătuiește la primele ore ale dimineții, ca să poată cuprinde toate evenimentele importante (ex: meciurile) din oferta acelei zile. Țineți cont că unele partide se desfășoară pe alte continente și deci la alte fusuri orare. Ca să puteți juca un astfel de bilet, vă trebuie un cont la o agenție de pariuri online, iar în această direcție un prim sfat este să alegeți case de pariuri online care sunt licențiate de către Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc (ONJC) și care au statistici, recenzii sau referințe bune. Puteți consulta o listă cu câteva astfel de case în linkul anterior.

După ce v-ați făcut cont, puteți paria pe diverse rezultate ale unor meciuri de fotbal (sau chiar de alte sporturi, cum ar fi tenisul) și aveți mai multe opțiuni: echipa X învinge, este remiză, se dau sau nu se dau goluri, se dă un anumit număr de goluri etc. Fiecare pronostic este însoțit de o anumită cotă, calculată de casa respectivă de pariuri. Cu cât cota e mai mare, cu atât câștigul vostru va fi mai mare, dar rezultatul respectiv este mai improbabil.

Biletul zilei fotbal constă din mai multe rezultate pe care pariați, de regulă cu cote mici, dar care în final se înmulțesc. Cheia este aici răbdarea, fiind indicat să alegeți cote mai mici, astfel încât șansa ca toate rezultatele pe care ați pariat să se îndeplinească și deci să câștigați biletul zilei fotbal să fie destul de mare și per ansamblu să ieșiți pe plus. Un astfel de bilet vă va ajuta să vă căliți răbdarea, să învățați și să obțineți experiență, fără riscuri prea mari, având în vedere că puteți miza sume de genul a 10 lei, ba chiar cu reale șanse de câștig.

Criterii pentru biletul zilei fotbal


Am zis deja că este mai bine să optați pentru cote mici, care se traduc prin șanse relativ mari ca rezultatul să se adeverească, chiar dacă veniturile voastre nu vor fi uriașe. De ce nu vor fi uriașe? Pentru că o cotă mică corespunde unei echipe favorite și aproape toată lumea pariază ca și dvs, pe acea echipă favorită. Și banii se iau de la pierzători, adică de la cei care au pariat pe echipa mai slabă, care vor fi puțini. Și se împart la cei care au pariat pe echipa bună, care vor fi mulți. Și deci vă rămâne puțin câștig. Normal, dacă joacă David cu Goliat, toată lumea pariază pe Goliat, deci cota lui scade. A ști să identifici situațiile în care totuși o cotă mare este destul de probabilă (surprizele nu mai constituie demult o surpriză în fotbal, ca să spun așa) este o cheie pe care o puteți deprinde printr-o îndelungată practică și ținând cont de câteva aspecte importante.

Astfel, forma în care se află o echipă vă poate spune dacă este mai probabil să câștige sau, dimpotrivă, să clacheze chiar după un număr de meciuri câștigate la rând. Condiția jucătorilor, situația jucătorilor accidentați și starea lor de oboseală. Toate acestea le putem raporta și la istoricul formației respective (în anii trecuți sau în etapele trecute ale aceleiași competiții), ca și la istoricul confruntărilor directe dintre cele două echipe prezente în pariu. Poziția în clasament și faza curentă în competiție este la rândul ei importantă, căci obiectivele unor echipe se schimbă pe parcursul competiției. De exemplu, dacă suntem în faza grupelor la o cupă mondială iar Germania joacă într-o grupă puternică și este deja calificată după primele două meciuri, s-ar putea ca în ultimul meci să joace mai relaxat, fiind mulțumită și cu o remiză, pentru a se odihni.

Un alt factor important de care merită să ținem seama îl constituie prognoza meteo de la data și locul desfășurării partidei. Aceasta e deseori ignorată, dar în mod greșit: terenul ud le va juca feste echipelor cu jucători tehnici și îi va avantaja pe jucătorii puternici. Mai sunt și alte criterii, pe care le găsiți intrând pe primul link din articol.

Evident, uneori nu avem timp și nu putem ține pasul cu toate aceste statistici și date. Tocmai pentru asta, unele case de pariuri ne pun la dispoziție secțiuni de ponturi pariuri azi, unde putem primi aceste informații filtrate și centralizate, sub forma unor tabele, pronosticuri, analize, scheme de joc etc, de care pariorii inteligenți și experimentați vor ține seama și pot astfel să plaseze pariuri mai bune decât ceilalți pariori. Într-un astfel de joc, cineva pierde și cineva câștigă, iar cel care câștigă este de obicei cel care va fi mai bine informat și mai deștept, adică va putea utiliza mai abil informațiile pe care le deține.

Feriți-vă însă, mai ales la început, de țepe și de ponturi pe bani. Utilizați, de asemenea, site-uri de pariuri sportive online și biletul zilei fotbal autorizate de ONJC și, bineînțeles, pariați cu cap și cu măsură, evitând să deveniți niște împătimiți au pariurilor care astfel să se transforme într-un viciu și să vă aducă la sapă de lemn.

0 comentarii