website stat

De ce să alegi șemineu pe gaz metan și natural pt case și apartamente la prețuri excelente

În viața noastră, există anumite lucruri pe care le schimbăm des sau regulat. Hainele, telefonul, chiar mașina. Dar există și lucruri care rămân neschimbate zeci de ani și pe care e preferabil să le alegem de la început pe placul nostru. Unul dintre aceste lucruri este locuința, și de vreme ce ne petrecem cea mai mare parte din timp în ea, este de dorit să o amenajăm, mobilăm și proiectăm pe gustul nostru. De fapt, investiția într-o locuință cu gust este una dintre cele mai rentabile investiții, cel puțin din punct de vedere al valorii subiective sau sentimentale pe care ne-o va returna în timp, tocmai datorită explicației de mai sus. Iar unul dintre lucrurile pe care le putem monta în cadrul locuinței noastre pentru a-i da un plus de confort, de valoare estetică dar și de utilitate este un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente.

semineu pe gaz

De ce să alegi un șemineu pe gaz metan și natural pt case și apartamente la prețuri excelente


Există mai multe motive care pot sta la baza opțiunii pentru un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente. Amintesc câteva dintre ele mai jos:

1. Aprindere și control al flăcării la o simplă apăsare de buton


Spre deosebire de șemineul clasic, pe bază de lemne sau peleți, un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente se poate aprinde prin apăsarea unui singur buton, exact ca orice alt dispozitiv pe gaz, cum ar fi cuptorul sau aragazul. Mai mult, intensitatea flăcării poate fi controlată prin telecomandă. Evident, același lucru este valabil și în cazul unor seminee electrice incorporabile deosebite pe colt si de perete in Bucuresti sau în orice alt oraș, dar în acest articol vorbim despre șeminee pe gaz.

2.Flexibilitate și putere mare de încălzire la semineele pe gaz metan și natural


Un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente poate fi racordat la rețeaua de gaz la care sunt racordate toate apartamentele din blocul nostru sau casele din zona noastră; astfel el înlocuiește practic centrala clasică pe gaz. Are aceeași putere calorică (sau uneori chiar mai mare, conform informațiilor de pe semineulcasei.ro, site-ul de unde ne-am documentat pentru acest articol) decât a unei centrale și prezintă o flexibilitate mărită, în sensul că poate fi amplasat într-un colț de perete, la mijlocul unui perete, sau chiar între pereții a doua camere, încălzindu-le simultan. Poate fi montat atât la casă cât și la bloc și spre deosebire de centrala termică, poate fi amplasat în orice cameră sau încăpere, fără să deranjeze vizual, și asta datorită avantajului principal, pe care l-am lăsat la urmă:

3. Un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente are un aspect foarte plăcut


Principalul avantaj al unui șemineu pe gaz este aspectul. Oamenii care își permit (deoarece prețul e ceva mai mare decât al unei centrale obișnuite) își cumpără astfel de șeminee, deseori seminee rustice din piatra, caramida sau pe colt la preturi bune, sau șeminee din marmură și sticlă anti-reflexie, tocmai pentru că ele arată foarte frumos. Un șemineu pe gaz poate da locuinței în care e amplasat o notă aparte, distinctivă, de calm, de liniște, de bun gust și chiar de lux, imitând acele seminee pe lemne tip centrala sau normale la preturi excelente care sunt urmașele directe ale șemineului clasic de la țară, pe bază de combustibil solid. Apropo, pe semineulcasei.ro puteți opta pentru oricare din aceste tipuri de șeminee, fie ele cu lemne, pe gaz sau electrice. Dar dacă locuiți în apropierea unei rețele de gaz, va fi probabil mai avantajos să optați pentru un semineu pe gaz metan si natural pt case si apartamente la preturi excelente, tocmai datorită avantajelor de la punctele 1 și 2, respectiv faptul că un astfel de șemineu este mult mai ușor de aprins decât unul pe lemne, mai ieftin decât unul electric și nu face mizerie. Nu vă faceți griji cu privire la imaginea lemnelor arzând, toate aceste șeminee pe gaz sunt prevăzute cu imitații de lemn, realizate de exemplu din materiale ceramice, car vor da iluzia unor vreascuri și butuci arzând în focul molcom al serii sau al dimineții.

0 comentarii