website stat

Vrei să-ți deschizi firmă? Apelează la un avocat în drept civil din București

Ideea deschiderii unei firme poate părea o banalitate într-o Românie, nu-i așa, capitalistă. Și totuși, un avocat in drept civil din Bucuresti îți va spune că în țara noastră există nu mai puțin de 5 forme de organizare juridică posibilă, fiecare cu avantajele și dezavantajele ei. Este vorba despre Societate cu Răspundere Limitată (SRL), Societate în Nume Colectiv (SNC), Societate în Comandită Simplă (SCS), Societate pe Acțiuni (SA) și Societate în Comandită pe Acțiuni (SCA) - și observă că nici măcar nu discutăm despre alte tipuri mai simple de organizare, ca Asociația Familială (AF), Întreprinderea Individuală (II) sau Persoană Fizică Autorizată (PFA). Știai de existența tuturor acestor variante? Și cum ai putea s-o alegi pe cea mai bună, fără să le cunoști pe fiecare în detaliu?

Soluția? Consultă un avocat în drept civil din București


În linkul următor vei găsi o pagină cu avocat pt infiintare firma (SRL, S.A) in Bucuresti, avocat ce se ocupă de consilierea clienților ce vor să își deschidă o afacere. Pentru că deși este perfect posibil să-ți faci un SRL sau un SA de unul singur, traseul este mult mai complicat decât dacă ai apela la un avocat în drept civil din București. Motivul este, desigur, birocrația. Birocrația și corupția, la care se adaugă starea de sictireală și de nepăsare a multor funcționari publici, care fie vor aștepta șpagă de la tine, fie te vor purta dintr-o parte în alta, perfect indiferenți, astfel încât, chiar dacă ai banii și toate informațiile necesare, tot va trebui să aștepți destul de mult până când vei putea să-ți derulezi afacerea în mod legal. Și cu toții știm că, mai ales în afaceri, timpul înseamnă bani.

contract

A apela la un avocat în drept civil din București care să te ajute în această direcție înseamnă nu numai a externaliza o mare parte din demersul deschiderii unei firme, lăsându-l pe el să se ocupe (în mod rapid și eficient, deoarece asta e meseria lui) de lucrurile pe care le poate face în numele tău, dar mai înseamnă și a beneficia de consiliere competentă, din partea cuiva care poate să-ți explice cum este mai bine să procedezi sau ce direcție să alegi dintre multe variante care ți se deschid în cale. Iar aceste alegeri pot să coste pe mai târziu, pot să te limiteze financiar, pot chiar să te scoată în ilegalitate pentru anumite tipuri de operațiuni (dacă ai făcut alegerea greșită).

Un avocat în drept civil din București se ocupă și de alte lucruri


Pe lângă oportunitatea deschiderii unei afaceri, un avocat în drept civil din București te va putea ajuta și în diverse dispute sau litigii cu alte societăți comerciale, asta ca să nu mai spun că prezența și supervizarea lui este vitală în cazurile unor contracte complexe, sensibile, costisitoare sau de durată, pe care le poți realiza cu alți parteneri de afaceri. De altfel, este binecunoscut faptul că o firmă mare va avea, adeseori, proprii ei avocați, are o vor reprezenta în instanță și consilia ori de câte ori este nevoie.

Cât privește firma sau casele de avocatură din linkurile de mai sus, personal nu am apelat niciodată la niciun avocat în drept civil din București, dar faptul pe lângă mediul de afaceri preiau și se ocupă și de alte cazuri civile, și putem da ca un singur exemplu pagina cu avocat pentru divort in Bucuresti, precum și faptul că își listează transparent prețurile, în secțiunea cu onorariu de avocat in 2019 pt succesiuni, pensie alimentara sau contestatie la executare, constituie tot atâtea semnale pozitive, aș zice eu, despre calitatea și seriozitatea serviciilor prestate de ei.

0 comentarii