website stat

Cum găsești inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici

Cum găsești inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici? Foarte simplu, intri pe paginile site-ului llcrentacar.ro, care îți pune la dispoziție nu numai inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici, ci și o gamă variată de mașini, pornind de la cele din clasa buget (care totuși sunt foarte bune, de exemplu un Fiat nou) și până la mașini de lux, confortabile, mașini mai mari, SUV-uri, mașini cu tracțiune 4x4 etc. Pentru a beneficia de aceste masini de inchiriat in Bucuresti ieftine, trebuie să ai vârsta cuprinsă între 20 și 65 de ani și să fii șofer (adică să ai permisul de conducere) de cel puțin 2 ani.

Mercedes

Închirieri auto in Bucuresti la preturi mici - câteva detalii


Mașinile se primesc curate, în stare bună. Trebuie predate în aceleași condiții. Închirierea se poate face la sediul firmei, sau o pot trimite la un punct stabilit de tine, contra unei taxe suplimentare de 10 euro, din câte rețin că am citit pe site. Există și posibilitatea de inchirieri auto pentru aeroportul Otopeni, iar în acest caz transportul de la aeroport la sediul lor este gratuită, prin intermediul unei mașini Uber aparținând aceleiași firme care oferă aceste inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici, respectiv SC LAUR & LEO COMPANY SRL. Este recomandabil să iei legătura cu ei din timp, astfel încât să poată monitoriza traseul și eventualele întârzieri ale avionului. Dacă totul e bine, timpul în care închiriezi o mașină ieftină în București se reduce foarte mult, practic cobori din avion și urci în mașina Uber, care te duce la sediul lor. După cum ziceam, gratuit.

Închirieri auto in Bucuresti la preturi mici - despre preț


Atunci când scrii inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici, se pune întrebarea pe ce te bazezi ca să spui că sunt ieftine. Personal nu am apelat la aceste servicii de inchirieri auto la costuri mici, de altfel nici măcar nu sunt bucureștean, dar pe site-ul lor sunt trecute câteva prețuri, iar acestea încep de la 24 de euro pe zi. Și pentru acești bani vei primi acel Fiat nou de care spuneam în primul paragraf. Eu zic că este ieftin. Mai departe, folosirea unor mașini închiriate este modalitatea predilectă de a circula pe care o folosesc rudele și prietenii mei din afară, atunci când se întorc în țară pentru câteva zile.

Ce condiții trebuie să îndeplinești pentru a beneficia de aceste inchirieri auto in Bucuresti la preturi mici? Am zis deja să ai între 20 și 65 de ani și să-ți fi luat permisul cu cel puțin 24 de luni în urmă. Apoi, evident, trebuie să dispui de o modalitate de a te legitima (carte de identitate, pașaport). Mașinile se închiriază pe cel puțin 3 zile și pot avea kilometraj limitat sau nelimitat. Cele cu kilometraj limitat costă mai puțin, dar dacă se depășesc kilometrii maximi, se plătește o taxă de 1 Euro + TVA pentru fiecare nou kilometru parcurs.

Pentru mai multe detalii, vă invit să intrați pe llcrentacar.ro.

0 comentarii