website stat

Avocat de drept penal in Bucuresti: de ce ai nevoie de el

Vă plac filmele? Probabil că da, cui nu îi plac? În filme, vedem uneori persoane foarte inteligente, care aleg să se reprezinte singure în instanță, adică să se apere singure, fără ajutorul unui avocat, și care ies învingătoare. Asta în filme. În realitate, ca să ai șanse reale pentru un rezultat favorabil, va trebui să apelezi la ajutorul unui avocat de drept penal in Bucuresti sau în orașul în care se desfășoară procesul tău penal. Adică ajutorul unui om care cunoaște legislația, care cunoaște chițibușurile meseriei, care are experiență în domeniu și care poate să te apere într-un mod mult mai bun decât vei reuși singur.


Mai există, din câte știu, varianta unui avocat din oficiu, dacă nu ți-l permiți. Această variantă are la bază motive umanitare: chiar dacă nu ai bani, tot ai dreptul la un proces echitabil, conform principiilor statului de drept și ale drepturilor omului. Din păcate însă, este posibil ca apărătorul din oficiu să nu fie chiar cel mai ascuțit creion din penar, ca să zic așa. Și atunci se pune întrebarea: la ce avocat de drept penal să apelezi?

Un avocat de drept penal in Bucuresti


Personal nu am avut nevoie niciodată de serviciile unui avocat de drept penal in Bucuresti, dar cei care au nevoie pot găsi un avocat online non-stop în paginile site-ului avocatinpenal.ro. Conform informațiilor de pe site, acesta (sau aceasta, în cazul de față) vă poate oferi o consiliere prealabilă complet gratuită și confidențială. Iar acest lucru este foarte util, pentru că mulți oameni, în criză de bani, caută pe Google consultanta juridica online in Bucuresti la preturi mici, ori aici o obțineți la prețul zero. Sigur că nu va fi suficient pentru a vă reprezenta în instanță, dar vă va da câteva informații de bază despre care e situația dvs din punct de vedere juridic și câteva sugestii de acțiune pe mai departe. Iar, atunci când vă veți decide să apelați la acest cabinet de avocatura in Bucuresti în locul altuia, o veți face în baza unei discuții și chiar consilieri anterioare, având cât de cât habar despre ce este vorba și dacă vă place omul sau avocatul de drept penal în cauză.

Avocat de drept penal in Bucuresti pentru intentarea unui proces


Alteori nu ești inculpat în niciun dosar, ci, dimpotrivă, vrei să dai în judecată pe cineva care ți-a produs un rău. Și în această situație poți apela la site-ul avocatinpenal.ro. În încheiere, trebuie să menționez că sunt surprins în mod plăcut de felul în care internetul ne-a modelat și schimbat viațile în bine. Pentru că dacă acum 20 de ani singura variantă de a găsi un avocat de drept penal in Bucuresti era să bați la pas toate cabinetele de avocatură din capitală sau să întrebi un prieten, astăzi ai posibilitatea de a găsi aceleași cabinete de avocatură la o simplă căutare pe Google. Iar pe aceste site-uri, care uneori pot fi și forumuri, obții sfaturi gratuite, din partea unor avocați cu experiență.

Desigur, cel mai bine ar fi, totuși, să nu ai nevoie niciodată de un avocat în penal.

0 comentarii