website stat

Produse de ras din import

Când spun produse pentru ras mă refer la aparate de ras, lame, creme și spune pentru ras etc, iar când spun import mă refer la www.importdirect.ro, magazinul pe care vi-l prezint în acest articol. În primul rând, este vorba de un magazin serios, cu sediul în Gheorgheni, județul Harghita, pe strada Gării nr. 4/D, și cu trei magazine în acest județ: două în Gheorgheni și unul în Miercurea Ciud. Dincolo de asta, firma Continental Commerce Import & Export SRL, cu o vechime de peste 6 ani în domeniu, își comercializează produsele în toată țară, prin intermediul site-ului din linkul anterior.

bărbierit

Procedura de plasare a unei comenzi este simplă: intri pe site-ul magazinului, îți faci cont, adaugi produsele dorite în coș și finalizezi comanda. Dacă produsele au peste 500 de lei, atunci vei fi sunat de un operator de la ei ca să confirmi această comandă după care produsele tale vor fi ambalate frumos într-un colet și livrate acasă, în 24-48 de ore, prin Cargus. Ce are diferit acest magazin online față de altele? Faptul că este importator direct și practică prețuri mai mult decât rezonabile, chiar prețuri de en-gross. Acesta este și motivul pentru care trebuie să comanzi de cel puțin 500 de lei.

Universul produselor de ras pentru bărbați


Prețurile sunt, după cum spuneam, cât se poate de atractive. De exemplu, un Bic Astor cu două lame costă 89 de bani, în timp ce un aparat de ras Gillette cu două lame costă 95 de bai, iar prețurile includ TVA. Eu nu am găsit prețuri similare nici măcar la lanțurile de supermarketuri de unde îmi fac cumpărăturile.Ca să nu mai vorbesc că un gel de ras Gillette de 75 ml cu o compoziție ce previne iritația pielii costă 3,51 lei. Dar bineînțeles că găsim și spumă de ras Gillette Sensitive de 200 ml, la 5,46 lei, sau alte mărci, de care eu nu am auzit dar asta poate din ignoranța mea (Intesa, Malizia etc).

De o reală utilitate îmi pare geanta de accesorii pentru bărbați Loreal, pe care o poți lua cu tine când mergi într-o excursie sau drumeție și în care îți poți pune aparatul de ras, un săpun, un deodorant, o pastă de dinți etc. Mai ales că aceasta costă 5,95 de lei, sumă la care poți la 4-5, să ai și de rezervă. După care putem continua cu alte produse, dar tot degeaba, că nu reușesc să mă apropii nici măcar de 100 de lei la prețurile pe care le au. Nici măcar cele mai scumpe aftershave-uri sau aparate de ras de pe acest site, cu lame multiple și funcții de îngrijire a pielii, nu prea depășesc 15 - 30 de lei.

Din fericire, site-ul are și alte produse, cum ar fi săpunuri, șampoane, prosoape de bucătărie și șervețele, ba chiar și baterii sau lumânări de tip pastilă, pe care le poți comanda la pachet. Plus diverse produse utile de curățenie, ca detergenți, sau mopuri. Sau poate pur și simplu îți comanzi 500 de aparate de ras Gillette și le ai pe doi ani. :) Ceea ce, dacă mă gândesc bine, nu-i o idee chiar atât de rea. În sfârșit, dacă ești fericitul proprietar al unui butic sau magazin de la sat, iată un furnizor de unde te poți aproviziona cu produse mai mult decât decente, la prețuri poate mai mici decât concurența.

0 comentarii