website stat

Cumpără sau închiriază rochia dorită de mireasă

De obicei, atunci când fetele își caută o rochie de mireasă, sunt copleșite de numărul mare de magazine de unde pot cumpăra așa ceva. Și atunci, de ce să vă mai propun și eu încă unul? Pentru că de multe ori magazinele de profil vând rochii la modul general, astfel că oferta lor de rochii de mireasă este destul de săracă. În schimb, rochiile Best Bride sunt numai pentru mirese. Magazinul nu vinde altceva, e axat pe nișa asta și are o gamă foarte bogată de rochii. Prin urmare, decât să verificați 100 de magazine cu o ofertă săracă, mai bine intrați pe unul și bun, unde puteți găsi cam tot ce visați.

Desigur, gama variată nu este totul. La capitolul calitate, rochiile de pe Best Bride fac parte din colecții ale unor cunoscute branduri din Anglia și SUA. Pe site suntem informați că prețurile lor sunt foarte bune și că, în afară de a le cumpăra, le puteți închiria, dacă doriți. Asta deoarece, evident, nu le veți purta decât cu ocazia magicului eveniment al cununiei, după care le veți depozita undeva și veți uita de ele. Cele care vor să economisească niște bani au acum o modalitate cât se poate de tentantă.

Să vedem și câteva exemple de rochii de mireasă. Iată câteva modele de rochii tip sirena, care mie îmi plac foarte mult (click pe imagini pentru a le vedea ceva mai mari):

rochie de mireasa tip sirena

rochie de mireasa tip sirena

rochie de mireasa tip sirena

rochie de mireasa tip sirena

rochie de mireasa tip sirena

Sunt multe, eu am pus doar câteva variante de rochii, și numai de la categoria sirenă. Le puteți și proba, la sediul magazinului de pe strada Drobeta nr. 2, sectorul 2, București, sau puteți cere informații suplimentare la telefoanele afișate pe site. Una peste alta, eu zic că astăzi nicio fată, indiferent de condiția socială sau materială, nu mai are scuze ca să nu arate ca o prințesă - sau ca o sirenă - la propria ei nuntă, pentru că totuși, hai să fim serioși, este un eveniment frumos, unic, iar o rochie superbă, de 1500 de lei, nu reprezintă o investiție consistentă în cazul de față, mai ales când o puteți și închiria. Nu vă căsătoriți decât o singură dată, în caz fericit, iar viața trece, așa că rezervați-vă niște rochii (și produse) care să vă facă să vă simțiți cu adevărat minunate!

Rochiile de mireasă de pe Best Bride au îmbrăcat, de-a lungul timpului, vedete de la televizor (ca Bianca Drăgușanu) sau finaliste de la Mireasă pentru fiul meu. Întrebați-i dacă nu cumva puteți purta, la nunta voastră, chiar rochiile respective! :)

0 comentarii